ZIMOVANJE 2018

BANSKO 2018

NAJJEFTINIJE SKIJANJE & ZIMOVANJE!!!

HOTEL MOUNTAIN DREAM 3+*

7 POLUPANSIONA od 114 eur

 zima-2018-bansko-2018-bugarska-zimovanje-skijanje-hotelski-smeštaj-jeftino

BANSKO ZIMOVANJE 2018

Bansko je najbolji i najmoderniji od svih ski centara u Bugarskoj. Ima najviše snega i najdužu zimsku sezonu od sredine decembra do sredine maja. Poslednjih nekoliko godina zahvaljujući velikim investicijama sagradjen je veliki broj novih i luksuznih hotela, apartmana, vila.

Grad Bansko nalazi se na reci Glazne, na severoistočnim padinama planine Pirin. Ime grada potiče od reči BAN što na bugarskom znači gospodar. Udaljen je 160 km od Sofije I 6 km od mesta Razlog. Bansko je postalo omiljeni SKI centar zahvaljujući kombinaciji izvrsnih SKI staza i jedinstvene arhitekture i istorije grada. Nalazi se na nadmorskoj visini od 925.m a skijališta su na visini od 2000-2600 metara. Planina Pirin ima sve karakteristike alpske klime i njen najviši vrh je Vihren 2.914.metara.

SkiI staze nalaze se u dve regije: Čalin Valog (1100-1600 m) I Šiligarnik (1700 – 2500 m). Udaljene su od grada oko 10 km i do njih se stiše za 25 minuta ski gondolom. Dužina ski staza je 65 kilometara. Ljubitelji snouborda ovde mogu naći staze isključivo za njih.

Stari deo grada sa brojnim mehanama u kojima možete osetiti duh Bugarske privućiće Vas živom muzikom, ukusnom hranom i izvrsnim bugarskim vinima. Diskoteke i noćni klubovi rade celu noć, često do jutra.

Južno od Banskog nalazi se nacionalni park Pirin, na Uneskovoj listi kulturnih i prirodnih vrednosti. Nacionalni park bogat je jezerima, pećinama, šumama.

Bansko ima veliki broj luksuznih hotela od kojih su neki i sa 5*,apartmana i malih porodičnih hotela. Spasilačka služba dežura 24 h dnevno.Na raspolaganju su ambulante sa lekarom i medicinskim osobljem. Hospitalizacija je moguća u samom Banskom. U samom gradu rade brojni stomatolozi i apoteke.

 

[foogallery id=”23501″]

 

Opis hotela Mountain Deram Bansko 2017:

Lokacija: oko 900 metara od početne stanice ski gondole

Hotel: recepcija,lobi bar, restoran,skijašnica,izuzetan spa centar,bazen,sauna,haman,parno kupatilo,džakuzi,mini bus do gondole

Sobe: francuski krevet,kupatilo,mini bar,fen za kosu,SAT TV

Ishrana: švedski sto/doručak,večera

Naša ocena hotel na osnovu iskustva putnika je korektne skromne 3* može bolje ali naspram cene sasvim zadovoljavajući hotel

[foogallery id=”23461″]

ZA UVEĆANI PRIKAZ CENOVNIKA KLIKOM ISPOD

ene su izražene u € po osobi/studiu/apartmanu (devizni deo + 1.000 dinara po plativoj osobi za troškove rezervacije+boravišna taksa)

 

 

Cene su izražene u € po osobi

POLAZAK JEDAN DAN RANIJE U ODNOSU NA TERMIN IZ TABELE sopstvenim prevozom ili autobusom prema satnici i mestu polaska navedenom u informaciji o prevozu.

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan Polazak autobusa u večernjim satima.
2. – 8. dan Dolazak u hotel. Smeštaj u hotelu u određeni tip soba prema uplaćenoj rezervaciji. Prva usluga večera ili noćenje, u zavisnosti od uplaćene usluge.
Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednjeg dana – Doručak. Napuštanje hotelskih soba do 11:00 h. Polazak za Beograd sopstvenim prevozom ili autobusom prema satnici i mestu polaska navedenom u informaciji o prevozu.

 ARANŽMAN OBUHVATA:
• 8 dana / 7 noći u izabranom hotelu / iz tabele
• usluge predstavnika i organizaciju putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

• autobuski prevoz

• boravišno – komunalnu taksu

• zdravstveno osiguranje putnika

NAPOMENA : boravak na bazi 7 noćenja sa uslugom naznačenom u tabeli (ili uplaćenoj usluzi) od vremena ulaska u hotelske sobe ili apartmane do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ili apartmana ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 11:00h)

LEGENDA:

BB – noćenje/doručak (švedski sto), HB – polupansion (doručak/večera-švedski sto), ALL -all inclusive, NA – najam apartmana/studija

USLOVI I NAĈIN PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarima po prodajnom kursu za devize BANCA INTESA na dan uplate. Prilikom svake uplate dinarskog iznosa izračunava se vrednost uplate u evrima i ostatak duga ostaje izražen u evrima. Uplaćeni iznos ne podleže eventualnoj promeni kursa. Uplata može biti gotovinska, virmanska ili karticama banaka VISA, DINA, MASTER, AMERICAN EXPRESS,MAESTRO.
Gotovinski: 30% prilikom sklapanja ugovora, preostali iznos najkasnije 10 dana pre putovanja.
NAPOMENA: Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja ranog booking-a važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana.
Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, tip smeštaja, dodavanje putnika i sliĉno) podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važećeg
cenovnika. Uslovi važe za sve hotele.

Uz program putovanja važe uslovi Organizatora sa licencom OTP 627/2010.
Ovlašćeni subagent For You Putovanja i Krstarenja Niš.