NOVA GODINA – BANSKO 2018
29.12.2017. – 02.01.2018
autobusom,  3 noćenja

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: 29.dec.2017.

Novi Sad/ Beograd / Novi Sad – Beograd – Niš – Bugarska:
Okupljanje grupe iz Novog Sada 22:50h. Polazak je nakon pola sata. Sledi skupljanje putnika u Beogradu i u Nišu. Polazak ka planini Bansko, sa usputnim pauzama radi odmora i regulisanja graničnih formalnosti.

2. dan: 30.dec.2017. / Bansko:
U jutarnjim časovima, stizemo u Bansko. Smeštanje u hotel i zabava počinje. Na programu je dnevna žurka dobrodošlice. Nakon toga sledi kratak predah i priprema za noć. U večernjim satima odlazak do kluba (fakultativno). Noćenje.

3. dan: 31.dec.2017. / Bansko:
Žurka na snegu i igre bez granica rezervisane su za ovaj dan. Pridruži nam se jer možda baš ti pobediš u takmičenju u ispijanju šotova ili pravljenju najveće grudve. Na raspolaganju su kafana i klub (fakultativno) ili organizacija u sopstvenoj režiji. Odlučite sami. Doček Nove godine!!! Noćenje.

4. dan: 01.jan.2018. / Bansko:
Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Naša preporuka – relaksacija u spa centru, grudvanje ili zajedničko pravljenje najvećeg sneška. Za avanturiste tu je skijanje i osvajanje grebena planine Bansko. U večenjim satima sledi repriza novogodišnje noći. Odlazak u najbolji klub u Banskom (fakultativno). Noćenje.

5. dan: 02. jan. 2018. / Bansko – Sofija – Niš:
Pakovanje stvari i napuštanje hotela. Nastavak putovanja prema Sofiji. Nastavak putovanja ka Srbiji. Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

za uvecani prikaz klikom na cenovnik ispod

 

-U cenu je uračunat smeštaj i prevoz iz Niša
-U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan iz Beograda, Novog Sada i Kragujevca (minimum 40 putnika).
Doplata za prevoz iz Novog Sada je 15€, iz Beograda 10€, iz Kragujevca 5€.
-Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 10€ po osobi.

NA – najam apartmana/ studija/ sobe
Soba za 2 osobe (2 – 0): 25 m2, francuski ležaj ili dva odvojena ležaja.
Studio za 2-3 osobe (2 – 1): 25 m2, francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, pomoćni ležaj.
Jednosobni apartman za 2 do 4 osobe (2 – 2): 50 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje.
Dvosobni apartman za 4 do 6osoba (4 – 2): 78m2, dve odvojene spavaće sobe, svaka ima francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje.
U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan iz Beograda, Novog Sada i Kragujevca (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada je 15€, iz Beograda 10€, iz Kragujevca 5€.
Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 10€ po osobi.
Za uslugu samo prevoza – upit u agenciji.

NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinsko plaćanje:
2500 dinara prilikom prijave/ rezervacije
sledećih 2500 dinara, petnaest (15) dana od dana uplate rezervacije
Ostatak 30 dana pre početka aranžmana (do 30.11.2017.)
Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master Card, Visa Electron, American Express.
Preko računa: uz profakturu izdatu od strane For You Putovanja.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIV VREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE.

Rok za prijavljivanje je 20 dana pred polazak na putovanje ili do popune mesta. Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni da uplate aranžman u celosti (100%).

Aranžman je rađen na bazi minimuma od 70 prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

NAPOMENE:
Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši više ne važe.
Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
Viza je neophodna za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).
Neophodni podaci za polisu osiguranja: JMBG, broj pasoša i adresa iz pasoša. PUTNICI SU U OBAVEZI DA DOSTAVE PODATKE IZ PASOŠA NAJKASNIJE 48h PRED POLAZAK NA PUTOVANJE.
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije , kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja.
Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLASKA DVA DANA PRE POČETKA PUTOVANJA, UKOLIKO DO TADA NE DOBIJU INFORMACIJU SMS OBAVEŠTENJEM.
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja!

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija, organizator putovanja, zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza dugovanja.

Organizator  zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

 

 

 

OPIS DESTINACIJE I SMESTAJA

Bansko je najbolji ski centar u Bugarskoj sa najdužim ski stazama i najbogatijom kulturnom istorijom. Grad Bansko se nalazi u jugozapadnoj Bugarskoj u podnožju planine Pirin. Mesto leži na nadmorskoj visini od 925 m. Grad Bansko je deo nacionalnog parka Pirin koji je od 1983 pod zaštitom UNESCO-a.

Hotel Belmont – se nalazi u Banskom, na 800 metara od lifta kojim stižete do 2.600 metara nadmorske visine gde se nalaze tereni za ekstremne sportove i staza za biatlon sa strelištem. Gosti hotela mogu besplatno da koriste hotelski spa centar sa zatvorenim bazenom, saunom, hamamom i fitnes centrom. Sve sobe imaju balkon, TV sa satelitskim kanalima, DVD plejer, prostor za sedenje sa sofom i kuhinju. Kupatila sadrže tuš, besplatan toaletni pribor i fen za kosu. Najbliza prodavnica je na 10 minuta hoda, dok je restoran udaljen 50 metara.

[foogallery id=”23886″]

Panorama Resort – Smeštajni objekat Panorama Apartments se nalazi u četvrti Sv. Ivan Rilski u Banskom i nudi besplatan bežični internet u celom objektu. Žičara sa gondolama je udaljena 750 metara. Svaka soba poseduje TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo sa tušem i besplatnim priborom za higijenu. Svi apartmani i studiji sadrže dobro opremljenu čajnu kuhinju, pogodnu za samostalnu pripremu hrane. Pored toga imaju prostor za sedenje i trpezariju. Market je udaljen 150 metara od Panorama Resorta. Centar Banskog je na 10min, koji nudi širok izbor zabavnih sadržaja.

[foogallery id=”59971″]

 

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja sa Licencom OTP 65 / 2010.

Ovlasceni subagent For You Putovanja Nis.