BOROVEC 2018

HOTEL BREZA 3* ZIMOVANJE 2018

BOROVEC-2018-ZIMOVANJE-2018-NAJEFTINIJE-SKIJANJE-WWW.FORYOU.RS

Bugarska | Borovec Zima 2018| Zimovanje 2017/2018| BREZA 3*

Hote Breza je centralno lociran u naselju, pored hotela Flora. Od početne stanice gondole udaljen je svega 70 m. Kompletno je renoviran 2007. god.

U sastavu hotela je loby bar, restoran u etno stilu, sef na recepciji uz doplatu, skijašnica, menjačnica, ograđen parking koji se dodatno plaća. Gostima je na raspolaganju sauna i parno kupatilo.

Ima ukupno 29 standardnih dvokrevetnih soba kao i dvokrevetnih sa pomoćnim ležajem (fotelja). Svaka soba ima  kupatilo (tuš slivnik), SAT TV, mini bar, telefon i terasu.

[foogallery id=”55645″]

ZA UVEĆANI PRIKAZ KLIKOM NA CENOVNIK ISPOD

zimovanje borovec

 

LEGENDA:

BB – noćenje/doručak (švedski sto), HB – polupansion (doručak/večera-švedski sto), ALL -all inclusive,  NA – najam apartmana/studi

Cene su izražene u € po osobi/studiu/apartmanu (devizni deo + 1.000 dinara po plativoj osobi za troškove rezervacije+boravišna taksa)
•  Boravišna taksa 1€ dnevno po osobi  (plaća se u agenciji)

POLAZAK JEDAN DAN RANIJE U ODNOSU NA TERMIN IZ TABELE sopstvenim prevozom ili autobusom prema satnici i mestu polaska navedenom u informaciji o prevozu.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan – Polazak autobusa u večernjim satima.

2. – 8. dan – Dolazak u hotel. Smeštaj u hotelu u određeni tip soba prema uplaćenoj rezervaciji. Prva usluga večera ili noćenje, u zavisnosti od uplaćene usluge.Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednjeg dana – Doručak.

Napuštanje hotelskih soba do 11:00 h. Polazak za Beograd sopstvenim prevozom ili autobusom prema satnici i mestu polaska navedenom u informaciji o prevozu.

ARANŽMAN OBUHVATA:

• 8 dana / 7 noći u izabranom hotelu

usluge predstavnika i organizaciju putovanja

ARANZMAN NE OBUHVATA:

• autobuski prevoz•

• boravišno – komunalnu taksu

• zdravstveno osiguranje putnika

NAPOMENA : boravak na bazi 7 noćenja sa uslugom naznačenom u tabeli (ili uplaćenoj usluzi) od vremena ulaska u hotelske sobe ili apartmane do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ili apartmana ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 11:00h).

 

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarima po prodajnom kursu za devize BANCA INTESA na dan uplate. Prilikom svake uplate dinarskog iznosa izračunava se vrednost uplate u evrima i ostatak duga ostaje izražen u evrima.

Uplaćeni iznos ne podleže eventualnoj promeni  kursa.

Uplata može biti gotovinska, virmanska ili karticama banaka VISA,  DINA, MASTER, AMERICAN EXPRESS,MAESTRO.

Gotovinski: 40% prilikom sklapanja ugovora, preostali iznos najkasnije 10 dana pre putovanja.

AUTOBUSKI PREVOZ:

 

NAPOMENA: Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja ranog booking-a važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana. Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, tip smeštaja, dodavanje putnika i slično) podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važećeg cenovnika. Uslovi važe za sve hotele.

 

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA TURISTICKA AGENCIJA SA LICENCOM otp 627/2010.

OVLASCENI SUBAGENT PRODAJE FOR YOU PUTOVANJA I KRSTARENJA NIS.