Borovec Zimovanje 2018

 Zima 2018

Borovec je bugarski najpoznatiji i najstariji skijaški centar, koji datira još iz 19.veka kada je bio poznat i omiljen medju malobrojnom i ekskluzivnom klijentelom.

Smešten je u gustoj borovoj šumi, na 1350m nadmorske visine (najviša visina staze 2600m), na severnim padinama planine Rila,u podnožju najvišeg vrha na Balkanu – Mousala (2925m.).

 Od Beograda je udaljen 473km, a od glavnog grada Bugarske,Sofije 73 km.

Borovec obiluje sadržajima i mogućnostima za brojne zimske sportove, izmedju ostalog skijanje, snowboard, cross country, biathlon, skokovi, i kao takav ponosi se podatkom da je čak dva puta bio domaćin svetskog kupa u alpskom skijanju.

HomepageSTAZE

Ima ukupnu mrežu od 40 km staza, najduža staza je duga 6km, sedam staza za početnike, 15 staza srednje težine i 2 staze za napredno skijanje. Njegova staza za biathlon, ubraja se u medju najbolje u Evropi.Staze servisira gondola i sistem od devet žičara i to : jedna četvorosedna i jedna jednosedna i šest vučnih žičara sa ukupnom propusnom moći od 8.150 skijaša na sat.2004 godine uredjena je nova staza Musalenska dužine 12 km, kao i dva četvoroseda kapaciteta 2.400 skijaša na sat. Staze za cross country i biathlon locirane su na oko 2km od mesta Borovec a staze za skokove (75m i 50m) servisiraju vučnice.

borovec-zimovanje-2017-zima-first-minute-bugarska-skijanje-2017

Royal Plaza Apartments 3*

Lokacija: Hotel je smešten u centru Boroveca, 50 m udaljen od ski lifta Jastrebec, a nalazi pored hotela Iglika Palace, a iza hotela Rila.
Sobe: apartmani imaju kuhinju, kupatilo (tuš/ wc), fen, TV sa satelitskim programom, telefon, balkon sa pogledom na planinu,
Sadržaj: Skijašnica, ski servis, ski rent

[foogallery id=”55673″]

za uvecani prikaz klikom na cenovnik ispod

Borovec Zimovanje 2018

 

 

LEGENDA:

BB – noćenje/doručak (švedski sto), HB – polupansion (doručak/večera-švedski sto), ALL -all inclusive,  NA – najam apartmana/studi

Cene su izražene u € po osobi/studiu/apartmanu (devizni deo + 1.000 dinara po plativoj osobi za troškove rezervacije+boravišna taksa)
•  Boravišna taksa 1€ dnevno po osobi  (plaća se u agenciji)

POLAZAK JEDAN DAN RANIJE U ODNOSU NA TERMIN IZ TABELE sopstvenim prevozom ili autobusom prema satnici i mestu polaska navedenom u informaciji o prevozu.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan – Polazak autobusa u večernjim satima.

2. – 8. dan – Dolazak u hotel. Smeštaj u hotelu u određeni tip soba prema uplaćenoj rezervaciji. Prva usluga večera ili noćenje, u zavisnosti od uplaćene usluge.Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednjeg dana – Doručak.

Napuštanje hotelskih soba do 11:00 h. Polazak za Beograd sopstvenim prevozom ili autobusom prema satnici i mestu polaska navedenom u informaciji o prevozu.

ARANŽMAN OBUHVATA:

• 8 dana / 7 noći u izabranom hotelu

usluge predstavnika i organizaciju putovanja

ARANZMAN NE OBUHVATA:

• autobuski prevoz•

• boravišno – komunalnu taksu

• zdravstveno osiguranje putnika

NAPOMENA : boravak na bazi 7 noćenja sa uslugom naznačenom u tabeli (ili uplaćenoj usluzi) od vremena ulaska u hotelske sobe ili apartmane do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ili apartmana ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 11:00h).

 

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarima po prodajnom kursu za devize BANCA INTESA na dan uplate. Prilikom svake uplate dinarskog iznosa izračunava se vrednost uplate u evrima i ostatak duga ostaje izražen u evrima.

Uplaćeni iznos ne podleže eventualnoj promeni  kursa.

Uplata može biti gotovinska, virmanska ili karticama banaka VISA,  DINA, MASTER, AMERICAN EXPRESS,MAESTRO.

Gotovinski: 40% prilikom sklapanja ugovora, preostali iznos najkasnije 10 dana pre putovanja.

AUTOBUSKI PREVOZ:

 

NAPOMENA: Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja ranog booking-a važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana. Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, tip smeštaja, dodavanje putnika i slično) podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važećeg cenovnika. Uslovi važe za sve hotele.

 

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA TURISTICKA AGENCIJA SA LICENCOM otp 627/2010.

OVLASCENI SUBAGENT PRODAJE FOR YOU PUTOVANJA I KRSTARENJA NIS.