ZIMOVANJE 2018

BANSKO

HOTEL MOUNTAIN DREAMS 3*

FIRST MINUTE CENE DO 15.10.2017!!!

bugarska-zima-2018-bansko-zimovanje-2018-skijanje-zimovanje-povoljni-aranžmani

Apart-hotel Mountain Dream nalazi se na samo nekoliko minuta hoda od gondole, od 700-900 metara do početne ski stanice U ponudi ima elegantne i udobne sobe sa pogledom na planinu koji oduzima dah. Veliki spa centar i restoran smešteni su u glavnoj zgradi.
Izgrađen u lokalnom stilu, ovaj apart-hotel izaziva istinski osećaj topline i gostoprimstva. Smešten je na izvanrednoj lokaciji i ima karakteristike tradicionalne bugarske arhitekture. Nudi izuzetne usluge i moderne sadržaje. http://www.mountaindreambg.com/index.html
U opuštenom i predivno uređenom ambijentu restorana Valuni služe se raznovrsna ukusna jela lokalne i internacionalne kuhinje i izvrsna vina.
Spa i wellnes centar apart-hotela Mountain Dream uključuje bazen saunu, đakuzi, salu za fitnes. masaže i ostali spa sadržija se plaćaju na licu mesta

Naša ocena hotel na osnovu iskustva putnika je korektne skromne 3* može bolje ali naspram cene sasvim zadovoljavajući hotel

[foogallery id=”53601″]

ZA UVEĆANI PRIKAZ KLIKOM NA CENOVNIK ISPOD

 

Cene su izražene u € po osobi/studiu/apartmanu (devizni deo + 1.000 dinara po plativoj osobi za troškove rezervacije+boravišna taksa)

 

 

LEGENDA:

BB – noćenje/doručak (švedski sto), HB – polupansion (doručak/večera-švedski sto), ALL -all inclusive,  NA – najam apartmana/studijaLEGENDA: BB – noćenje/doručak (švedski sto), HB – polupansion (doručak/večera-švedski sto), ALL -all inclusive,  NA – najam apartmana/studijaAPARTMAN 1 – Apartman sa jednom spavacom sobomAPARTMAN 2 – Apartman sa dve spavace sobe

Cene su izražene u € po osobi/studiu/apartmanu (devizni deo + 1.000 dinara po plativoj osobi za troškove rezervacije+boravišna taksa)

Boravišna taksa 1.00 € dnevno po osobi (plaća se u agenciji)

POLAZAK JEDAN DAN RANIJE U ODNOSU NA TERMIN IZ TABELE sopstvenim prevozom ili autobusom prema satnici i mestu polaska navedenom u informaciji o prevozu.

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan Polazak autobusa u večernjim satima.
2. – 8. dan Dolazak u hotel. Smeštaj u hotelu u određeni tip soba prema uplaćenoj rezervaciji. Prva usluga večera ili noćenje, u zavisnosti od uplaćene usluge.
Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednjeg dana – Doručak. Napuštanje hotelskih soba do 11:00 h. Polazak za Beograd sopstvenim prevozom ili autobusom prema satnici i mestu polaska navedenom u informaciji o prevozu.

 ARANŽMAN OBUHVATA:
• 8 dana / 7 noći u izabranom hotelu / iz tabele
• usluge predstavnika i organizaciju putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

• autobuski prevoz

• boravišno – komunalnu taksu 1eur/dnevno

• zdravstveno osiguranje putnika

NAPOMENA : boravak na bazi 7 noćenja sa uslugom naznačenom u tabeli (ili uplaćenoj usluzi) od vremena ulaska u hotelske sobe ili apartmane do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ili apartmana ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 11:00h)

LEGENDA:

BB – noćenje/doručak (švedski sto), HB – polupansion (doručak/večera-švedski sto), ALL -all inclusive, NA – najam apartmana/studija

USLOVI I NAĈIN PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarima po prodajnom kursu za devize BANCA INTESA na dan uplate. Prilikom svake uplate dinarskog iznosa izračunava se vrednost uplate u evrima i ostatak duga ostaje izražen u evrima. Uplaćeni iznos ne podleže eventualnoj promeni kursa. Uplata može biti gotovinska, virmanska ili karticama banaka VISA, DINA, MASTER, AMERICAN EXPRESS,MAESTRO.
Gotovinski: 40% prilikom sklapanja ugovora, preostali iznos najkasnije 10 dana pre putovanja.
NAPOMENA: Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja ranog booking-a važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana.
Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, tip smeštaja, dodavanje putnika i sliĉno) podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važećeg
cenovnika. Uslovi važe za sve hotele.

AUTOBUSKI PREVOZ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uz program putovanja važe uslovi Organizatora sa licencom OTP 627/2010.
Ovlašćeni subagent For You Putovanja i Krstarenja Niš.