BUGARSKA

SUPER PONUDA!!!

ZIMOVANJE 2018

APP/ HOTEL TRINITY SPA 3*

bugarska-zima-2017-bansko-zimovanje-2017-skijanje-zimovanje-povoljni-aranžmani

BANSKO 2018

Bansko je najbolji ski centar u Bugarskoj sa najdužim ski stazama i najbogatijom kulturnom istorijom. Grad Bansko se nalazi u jugozapadnoj Bugarskoj u podnožju planine Pirin. Mesto leži na nadmorskoj visini od 925 m i udaljeno je od Sofije 160, a od Blagoevgrada 96 km. Grad Bansko je deo nacionalnog parka Pirin koji je od 1983 pod zaštitom UNESCO-a.
Mesto je doživelo značajne promene u poslednjih petnaestak godina. Ko je devedesetih bio u Banskom, pa ponovo došao u novije vreme verovatno ga ne bi prepoznao. Nekada mali grad sa istorijskim centrom pod zaštitom UNESCO-a, Bansko se razvilo u veliki turistički centar i najpopularnije bugarsko skijalište. Sve je počelo 2001. godine izgradnjom gondole koja skijaše prevozi iz mesta do dvanaest kilometara udaljenih ski staza. Ranije se do podnožja skijališta išlo kolima ili autobusom. Od izgradnje gondole je oko njene početne stanice niklo čitavo novo naselje. Cela turistička ponuda se izmestila iz starog centra i preselila na plato oko novoizgrađene gondole. Izgrađeno je stotine hotela i apartmana, otvoreni su nizovi restorana, barova i prodavnica. Kao posledica razvoja koji je zahvatio regiju u poslednjih desetak godina, Bansko je izgubilo značajan deo svog tradicionalnog šarma, koji se i dalje oseća jedino po uskim, zabačenim uličicama starog dela grada.
Bansko je od Beograda udaljeno 530 km, ali se do njega kolima putuje oko 7 sati, a autobusom desetak. Uzrok tome su nešto lošiji putevi kao i neobično nisko postavljena ograničenja brzine u Bugarskoj. Saobraćajne policije ima na svakom koraku od bugarske granice tako da je pametno poštovati ograničenja bez obzira na to koliko ona bila nerazumna.
Od Beograda se do najpoznatijeg bugarskog ski centra stiže auto-putem za Niš. Kod Niša se put odvaja ka Sićevačkoj klisuri, preko Pirota i Dimitrovgrada posle koga se ulazi u Bugarsku. Posle bugarske granice prati se pravac za Sofiju i neposredno pred ulazak u glavni grad Bugarske skreće se desno putem E79 u pravcu Pernik-Blagoevgrad-Kulata. Kada se prođe Blagoevgrad izlazi se sa autoputa kod mesta Simitli i prati se pravac Goce Delčev-Velingrad-Razlog-Bansko. Posle oko 40 kilometara od ovog izlaza stiže se u Bansko.

[foogallery id=”23501″]

Opis hotela App/Hotel Trinity Spa 3*, Bansko 2018

Lokacija: U srcu Banskog, na svega 50 metara od glavne ulice (Pirin). Kombinacija tradicionalne i moderne arhitekture, udoban i prijatan hotel.
Smeštaj: Ukupan kapacitet hotela je 120 ležaja, od toga 42 dvokrevetne sobe, 8 apartmana, 4 lux apartmana i 4 VIP apartmana. Sve smeštajne jedinice imaju sef, kupatilo, TV
Dvokrevetna soba: francuski ležaj ili dva odvojena kreveta.
Apartman 2+2: spavaće sobe sa francuskim ležajem i dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za dve osobe.
Sadržaj hotela: recepcija, lobi bar, spa centar povezan toplom vezom sa svim delovima hotela, restoran, igraonica, masaža, zatvoreni parking (doplata), lift, sala za konferencije…
Besplatne usluge: zatvoreni bazen, parno kupatilo, sauna, fitnes, relaks zona, otvoreni parking, wireless internet, skijašnica, prevoz do gondole.
Ishrana: Polupansion (doručak i večera).

[foogallery id=”24164″]

 

ZA UVEĆANI PRIKAZ CENOVNIKA KLIKOM ISPOD

Cene su izražene u € po osobi/studiu/apartmanu (devizni deo + 1.000 dinara po plativoj osobi za troškove rezervacije+boravišna taksa)

Boravišna taksa 1.00 € dnevno po osobi (plaća se u agenciji)

LEGENDA:

BB – noćenje/doručak (švedski sto), HB – polupansion (doručak/večera-švedski sto), ALL -all inclusive,  NA – najam apartmana/studijaLEGENDA: BB – noćenje/doručak (švedski sto), HB – polupansion (doručak/večera-švedski sto), ALL -all inclusive,  NA – najam apartmana/studijaAPARTMAN 1 – Apartman sa jednom spavacom sobomAPARTMAN 2 – Apartman sa dve spavace sobe

 

POLAZAK JEDAN DAN RANIJE U ODNOSU NA TERMIN IZ TABELE sopstvenim prevozom ili autobusom prema satnici i mestu polaska navedenom u informaciji o prevozu.

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan Polazak autobusa u večernjim satima.
2. – 8. dan Dolazak u hotel. Smeštaj u hotelu u određeni tip soba prema uplaćenoj rezervaciji. Prva usluga večera ili noćenje, u zavisnosti od uplaćene usluge.
Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednjeg dana – Doručak. Napuštanje hotelskih soba do 11:00 h. Polazak za Beograd sopstvenim prevozom ili autobusom prema satnici i mestu polaska navedenom u informaciji o prevozu.

 ARANŽMAN OBUHVATA:
• 8 dana / 7 noći u izabranom hotelu / iz tabele
• usluge predstavnika i organizaciju putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

• autobuski prevoz

• boravišno – komunalnu taksu 1eur/dnevno

• zdravstveno osiguranje putnika

NAPOMENA : boravak na bazi 7 noćenja sa uslugom naznačenom u tabeli (ili uplaćenoj usluzi) od vremena ulaska u hotelske sobe ili apartmane do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ili apartmana ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 11:00h)

LEGENDA:

BB – noćenje/doručak (švedski sto), HB – polupansion (doručak/večera-švedski sto), ALL -all inclusive, NA – najam apartmana/studija

USLOVI I NAĈIN PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarima po prodajnom kursu za devize BANCA INTESA na dan uplate. Prilikom svake uplate dinarskog iznosa izračunava se vrednost uplate u evrima i ostatak duga ostaje izražen u evrima. Uplaćeni iznos ne podleže eventualnoj promeni kursa. Uplata može biti gotovinska, virmanska ili karticama banaka VISA, DINA, MASTER, AMERICAN EXPRESS,MAESTRO.
Gotovinski: 40% prilikom sklapanja ugovora, preostali iznos najkasnije 10 dana pre putovanja.
NAPOMENA: Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja ranog booking-a važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana.
Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, tip smeštaja, dodavanje putnika i sliĉno) podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važećeg
cenovnika. Uslovi važe za sve hotele.

AUTOBUSKI PREVOZ:

 

 

 

 

Uz program putovanja važe uslovi Organizatora sa licencom OTP 627/2010.
Ovlašćeni subagent For You Putovanja i Krstarenja Niš.