ZIMOVANJE & SKIJANJE 2018

B   U   G   A   R   S   K  A

FIRST MINUTE!!!

HOTEL LION 4*

zimovanje-2018-skijanje-2018-first-minute-borovec-zima-2018-hoteli

BOROVEC 2018

Borovec  je najveći i najpopularniji ski-centar u Bugarskoj. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.350 metara (sa najvišom stazom na 2.600 m) na severnoj padini planine Rila čiji je najviši vrh Musala (2.925 m). Udaljen je 70 km od Sofije i najbliži grad mu je Samokov na oko 10 km koji je bogat kulturinim i istorijskim znamenitostima.

Borovec se razvio u moderan ski-centar sa luksuznim hotelima visoke kategorije, restoranima, diskotekama, prodavnicama i velikim brojem staza i ski liftova. Obronci Boroveca su pod snegom od sredine decembra do aprila. U januaru, koji je ujedno i najhladniji mesec, prosečna temperatura je 4,6 ◦C. Staze su prilagođene, kako početnicima i srednje obučenim, tako i iskusnim skijašima. .Za nekoliko minuta žičara će vas odvesti u alpske delove Rile, u raj za skijaše i pešake. Savršena kombinacija lokacije, klime i geografskog položaja privlači svake godine turiste iz cele Evrope.

Za obilaske bismo vam preporučili svetski poznat manastir Rila, ili užurbani glavni grad Sofiju, gde možete razgledati znamenitsti i šopingovati. Takođe možete posetiti palatu Carska Bistrica koja je na samo deset minuta hoda od novog centra oblasti.

[foogallery id=”24390″]

Opis hotela Lion 4*, Zimovanje 2018, 

Lokacija: Odličan hotel smešten u mirnom i prelepom prirodnom okruženju Boroveca, udaljen 1 km od početne stanice gondole i centra.
Smeštaj: Hotel ima 4 sprata i raspolaže sa 120 dvokrevetnih i lux soba, 24 porodičnih soba i 5 apartmana.
Dvokrevetna standard soba za 2 osobe: francuski ležaj, SAT TV, mini bar, internet, kupatilo sa fenom.
Dvokrevetna lux soba za 2-3 osobe: veće kvadrature od standardne sobe, sadrži dva odvojena ležaja, pomoćni ležaj, SAT TV, radio, mini bar, internet, kupatilo sa fenom.
Porodična soba za 2-4 osobe: soba veće kvadrature, sadrži francuski ležaj, sofu na razvlačenje, kuhinjski deo sa mikotalasnom i frižiderom, SAT TV, internetkupatilom sa kadom ili tuš kabinom.
Jednosobni apartman za 4-5 osoba: spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa dva odvojena ležaja, jednim pomoćnim ležajem i kuhinjskim delom, SAT TV, internet, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom.
Sadržaj hotela: recepcija, lobi, lobi bar, restoran, mehana , sef, menjačnica, bilijar, spa centar, zatvoreni bazen, sauna, fitnes, parking.
Besplatne usluge: korišćenje zatvorenog bazena, saune, fitnes, skijašnica, shuttle bus prevoz do gondole.
Ishrana: Polupansiona (doručak i večera).

[foogallery id=”24660″]

 za uvecani prikaz klikom na cenovniik ispod

 

LEGENDA:

BB – noćenje/doručak (švedski sto), HB – polupansion (doručak/večera-švedski sto), ALL -all inclusive,  NA – najam apartmana/studi

Cene su izražene u € po osobi/studiu/apartmanu (devizni deo + 1.000 dinara po plativoj osobi za troškove rezervacije+boravišna taksa)
•  Boravišna taksa 1€ dnevno po osobi  (plaća se u agenciji)

POLAZAK JEDAN DAN RANIJE U ODNOSU NA TERMIN IZ TABELE sopstvenim prevozom ili autobusom prema satnici i mestu polaska navedenom u informaciji o prevozu.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan – Polazak autobusa u večernjim satima.

2. – 8. dan – Dolazak u hotel. Smeštaj u hotelu u određeni tip soba prema uplaćenoj rezervaciji. Prva usluga večera ili noćenje, u zavisnosti od uplaćene usluge.Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednjeg dana – Doručak.

Napuštanje hotelskih soba do 11:00 h. Polazak za Beograd sopstvenim prevozom ili autobusom prema satnici i mestu polaska navedenom u informaciji o prevozu.

ARANŽMAN OBUHVATA:

• 8 dana / 7 noći u izabranom hotelu

usluge predstavnika i organizaciju putovanja

ARANZMAN NE OBUHVATA:

• autobuski prevoz•

• boravišno – komunalnu taksu

• zdravstveno osiguranje putnika

NAPOMENA : boravak na bazi 7 noćenja sa uslugom naznačenom u tabeli (ili uplaćenoj usluzi) od vremena ulaska u hotelske sobe ili apartmane do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ili apartmana ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 11:00h).

 

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarima po prodajnom kursu za devize BANCA INTESA na dan uplate. Prilikom svake uplate dinarskog iznosa izračunava se vrednost uplate u evrima i ostatak duga ostaje izražen u evrima.

Uplaćeni iznos ne podleže eventualnoj promeni  kursa.

Uplata može biti gotovinska, virmanska ili karticama banaka VISA,  DINA, MASTER, AMERICAN EXPRESS,MAESTRO.

Gotovinski: 40% prilikom sklapanja ugovora, preostali iznos najkasnije 10 dana pre putovanja.

AUTOBUSKI PREVOZ:

 

NAPOMENA: Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja ranog booking-a važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana. Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, tip smeštaja, dodavanje putnika i slično) podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važećeg cenovnika. Uslovi važe za sve hotele.

 

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA TURISTICKA AGENCIJA SA LICENCOM otp 627/2010.

OVLASCENI SUBAGENT PRODAJE FOR YOU PUTOVANJA I KRSTARENJA NIS. 

Ocenite aranžman
[Total: 0 Average: 0]