Hotel HERMES 3* BANSKO 2018

FIRST MINUTE CENE ZIMOVANJE 2018

Lokacija: Udaljen je od gondole oko 1000m i 400m od centra grada

Sadržaj: Hotel ima šest spratova i izgradjen je od kamena i drveta tako da odiše toplinom i komforom. Raspolaže sa spa centrom (đakuzi, sauna, fitnes, parno kupatilo), lobi barom, restoranom, skijašnicom.

Sobe: sve sobe imaju drvene podove, dva standardna ležaja ili francuski ležaj, kupatilo, telefon, sat TV , terasa.

[foogallery id=”74892″]

za uvećani prikaz cene Bansko 2018 klikom ispod

BANSKO 2018 FIRST MINUTE

Cene su izražene u € po osobi

POLAZAK JEDAN DAN RANIJE U ODNOSU NA TERMIN IZ TABELE sopstvenim prevozom ili autobusom prema satnici i mestu polaska navedenom u informaciji o prevozu.

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan Polazak autobusa u večernjim satima.
2. – 8. dan Dolazak u hotel. Smeštaj u hotelu u određeni tip soba prema uplaćenoj rezervaciji. Prva usluga večera ili noćenje, u zavisnosti od uplaćene usluge.
Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.

Poslednjeg dana – Doručak. Napuštanje hotelskih soba do 11:00 h. Polazak za Beograd sopstvenim prevozom ili autobusom prema satnici i mestu polaska navedenom u informaciji o prevozu.

 ARANŽMAN OBUHVATA:
• 8 dana / 7 noći u izabranom hotelu / iz tabele
• usluge predstavnika i organizaciju putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

• autobuski prevoz

• boravišno – komunalnu taksu 1eur/dnevno

• zdravstveno osiguranje putnika

NAPOMENA : boravak na bazi 7 noćenja sa uslugom naznačenom u tabeli (ili uplaćenoj usluzi) od vremena ulaska u hotelske sobe ili apartmane do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ili apartmana ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 11:00h)

LEGENDA:

BB – noćenje/doručak (švedski sto), HB – polupansion (doručak/večera-švedski sto), ALL -all inclusive, NA – najam apartmana/studija

USLOVI I NAĈIN PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarima po prodajnom kursu za devize BANCA INTESA na dan uplate. Prilikom svake uplate dinarskog iznosa izračunava se vrednost uplate u evrima i ostatak duga ostaje izražen u evrima. Uplaćeni iznos ne podleže eventualnoj promeni kursa. Uplata može biti gotovinska, virmanska ili karticama banaka VISA, DINA, MASTER, AMERICAN EXPRESS,MAESTRO.
Gotovinski: 40% prilikom sklapanja ugovora, preostali iznos najkasnije 10 dana pre putovanja.
NAPOMENA: Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja ranog booking-a važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana.
Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, tip smeštaja, dodavanje putnika i sliĉno) podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važećeg
cenovnika. Uslovi važe za sve hotele.

AUTOBUSKI PREVOZ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uz program putovanja važe uslovi Organizatora sa licencom OTP 627/2010.
Ovlašćeni subagent For You Putovanja i Krstarenja Niš.