Nea Peramos 2018, Nea Peramos apartmani , Letovanje 2018

Nea Peramos apartmani  ILIDA 

Apartmani ILIDA sagrađeni u centralnom delu Nea Peramosa i u sastavu imaju šest četvorokrevetnih apartmana. Svaki apartman ima jednu spavaću sobu, WC i jedinstven prostor, dnevni boravak sa dva kreveta i potpuno opremljenu kuhinju, terasu, klima uređaj čije korišćenje se ne doplaćuje, TV i besplatni WiFi internet vezu. Od mora su udaljeni 80 metara.

[foogallery id=”76035″]

U PRIMPREMI CENE NEA PERAMOS 2018

BESPLATNO:
Jedno dete do 3.99 godina starosti koje deli ležaj; Internet u sobama; Ležaljke i suncobrani u bašti; Air Condition; public PARKING;

ARANŽMAN OBUHVATA:
– ako je rezervisan paket sa prevozom: prevoz autobusom turisticke klase na relaciji Novi Sad/Beograd/Nis/Kavala/Nis/Beograd/Novi Sad sa pratiocem grupe
– smestaj na bazi usluga za izabrani termin prema tabeli sa 10, 15 ili 20 nocenja
– servis predstavnika agencije (ino partnera), troskove organizacije, rezervacije i troskove izvodjenja programa

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
– promene na aranzmanu, 950 din po promeni
– Individualne troškove.

Cena prevoza:

Povratna bus karta po osobi 83 EUR iz Novog Sada, 63 EUR iz Beograda i 58 EUR iz Niša, Leskovca, Vranja… Deca do 10 godina starosti uživaju 10% popusta i imaju sedište u autobusu. Cena karte u jednom pravcu je 50 EUR.

Program putovanja: Udobnim turističkim autobusom na relaciji Novi Sad/Beograd/Niš—Kavala—Niš/Beograd/Novi Sad. Polasci su dan ranije u odnosu na objavljene datume u programu: iz Kikinde sa parkinga ispred agencije Banat Tours u 14.30h, iz Zrenjanina sa OMW pumpe kod glavne autobuske stanice u 15.00h, iz Novog Sada sa parkinga ispred hotela Sajam u 15.00h, iz Beograda u 17.00h sa parkinga ispred Sava Centra (savska strana) iz Niša sa parkinga kod Narodnog pozorišta za minimum 15 prijavljenih putnika. Za manji broj prijavljenih putnika polazak iz Niša je sa naplatne rampe Nais. Mesta u autobusu se rezervišu uplatom akontacije, kompjuterski se određuju i isključivo zavise od momenta prijave za putovanje. Minimalan broj prijavljenih putnika po svakom pojedinačnom polasku je 35. Magic Holidays zadržava pravo da pet dana pred polazak na put otkaže svaki polazak pojedinačno u organizovanom prevozu kao i u sopstvenom prevozu, ili da prevoz organizuje u saradnji sa partnerskim agencijama a tada nisu garantovani brojevi sedišta i moguća su presedanja u Grčkoj u drugi autobus ili transfer manjim prevoznim sredstvima (automobilima, minibusevima)