Vila Arianti – Sarti Grčka 2017 Prosirenje

LETOVANJE 2017

VILA ARIANTI

Opis vile Arianti, Leto 2017

Vila Arianti se nalazi u samom centru starog dela Sartija udaljena od plaže oko 80 m. U blizini vile se nalazi apoteka.

Raspolaže sa komfornim dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, koji se nalaze u prizemlju, visokom prizemlju i na prvom spratu.

U svakom studiju kuhinja je opremljena osnovnim stvarima za pripremanje i konzumiranje hrane za predviđen broj osoba. Takođe svi studiji imaju terasu, kupatilo sa TWC-om, TV i klima uređaj. uz doplatu od 3-5 eur

ZA UVEĆANI PRIKAZ CENOVNIKA KLIKOM ISPOD

Cene u tabeli su izražene u EUR, po osobi na bazi najma studija za 10 noćenja/11 dana, i plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu INTESA banke, na dan uplate.

 * CENE SA ZVEZDICOM (*) ODNOSE SE NA PAKET ARANŽMAN (smeštaj+prevoz), u slučaju sopstvenog prevoza kod paket aranžmana (*) cena se umanjuje za 20 € po osobi, osim za prvu i poslednju smenu.

 Dete do 2 godine na zajedničkom ležaju ima GRATIS smeštaj – ne plaća prevoz i nema sedište u autobusu.

* ST – studio

Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, po prodajnom kursu NLB banke, na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja Ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu od 30% od ukupne cene putovanja, preostalih 70% plaća se najkasnije 10 dana pre polaska na putovanje ili na rate.

Plaćanje može biti:

  • gotovinom
  • čekovima građana
  • uplatom na tekući račun agencije         
  • uplatom na rate bez kamate – akontacija 30%, ostatak čekovima građana ili putem administrativne zabrane (za smene u sezoni do 01.12.2017.

 

Korišćenje klima uređaja nije uključeno u cenu najma studija. Plaća se na licu mesta. Promena posteljine je na 5 dana. Gosti za vreme boravka sami brinu o urednosti studia.