PRVI MAJ U GRČKOJ –  SOLUN, HANIOTI

Prvomajski shopping u Solunu!   

    Termin: 30.04.-06.05.2018.

 

Hotel Golden beach * hotel apartmanskog tipa. Odličan objekat i nalazi se u samom centru Haniotija, 50 m od plaže. Raspolaže 1/2, 1/3 i 1/4 studijima, koji se nalaze na spuštenom prizemlju, prvom, drugom i trećem spratu. U svakom studiju se nalazi TV, klima, opremljena kuhinja, terasa i kupatilo sa tuš kadom. Korišćenje klima uređaja i sefa je uključeno u cenu.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan –  30.04.2018. – NOVI SAD –BEOGRAD – Polazak iz Novog Sada u 19:00 h i Beograda u 20:00 h. Noćna vožnja autoputem. Kraća usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti.

2.dan – 01.05.2018. – SOLUN – HANIOTI – Dolazak u Solun u prepodnevnim satima. Poseta Srpskom vojnčkom groblju na Zejtinliku, odlazak do crkve Sv. Dimitrija – zaštitnika Soluna. Panoramsko razgledanje grada autobusom (Bela kula, Galerijev luk, Rotonda, Via Egnatia, Aristotelov trg). Slobodno vreme za šetnju.  Nastavak putovanja  za Hanioti. Po dolasku, smeštaj u studije. Noćenje.

3.dan  – 02.05.2018. – HANIOTI  – Slobodno prepodne za šetnju i individualne aktivnosti. Popodnevni fakultativni izlet do plaže Ksenija i vidikovca Akritas ef Zin (najvećeg vinskog podruma u severnoj Grčkoj sa preko 600 vrsta vina iz cele Grčke). Obilazak crkve Sv. Petke. Povratak u Hanioti. Noćenje.

4.dan – 03.05.2018. – HANIOTISlobodno vreme za kupanje i sunčanje. Fakultativni izlet do Uranopolisa. Vožnja  brodom oko Svete Gore. Odlazak do manastira Kakovo- metoha manastira Hilandar. Povratak u Hanioti. Povratak u studije. Noćenje.

5.dan – 04.05.2018. – HANIOTI  – Slobodno vreme za kupanje i sunčanje. Noćenje.

6.dan – 05.05.2018. – HANIOTI – SOLUN – BEOGRAD – NOVI SAD –  Napuštanje apartmana i odlazak autobusom za Solun. Prvomajski shopping u Cosmosu, ulica Tsimiski i prodavnici kože. Polazak za Srbiju u popodnevnim satima. Usputna kraća zadržavanja radi odmora i graničnih  formalnosti.

7.dan – 06.05.2018. – BEOGRAD – NOVI SAD – Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim satima.

 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI IZNOSI 75 €

 

ARANŽMAN OBUHVATA: najam studija na bazi 4 noćenja u vili Golden beach u Haniotiju;  prevoz turističkim autobusom sa klimom i DVD opremom;  vodič putovanja, troškovi organizacije.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: međunarodno putno osiguranje; boravišna taksa(plaća se na licu mesta i iznosi 0,5 eur/dan po smeštajnoj jedinici); fakultativne izlete:krstarenje brodom oko Svete Gore 30€, poseta plažama Ksenija i vidikovcu Akritas ef Zin 10€ (minim. 20 prijavljenih osoba je potrebno za realizaciju izleta);  individualni troškovi putnika.

USLOVI PLAĆANJA: Cena je izražena u EUR. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intese na dan uplate gotovinom, platnim karticama(Maestro, Dina Card, Visa, Master Card, American Express), čekovima ili na račun organizatora. Prilikom sklapanja ugovora korisnik se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

  1. UPLATA U CELOSTI DO POLASKA: Akontacija 30% prilikom prijave/sklapanja ugovora, preostali iznos dinamikom koja odgovara korisniku usluga, ali tako da je ceo iznos uplaćen minimum 15 dana pre polaska.
  2. UPLATA NA RATE ČEKOVI GRAĐANA: Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, preostali iznos u jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.12. 2018. Svaka rata dospeva 15-tog u mesecu.

Minimum broj putnika, koji je potreban za realizaciju programa je 35 osoba. Uz program važe opšti uslovi putovanja organizatora ATIĆ TOURS-a. Organizator putovanja ATIĆ TOURS, licenca OTP  362/22.02.2010. i članica je YUTA-e.

Ocenite aranžman
[Total: 3 Average: 3.7]