1.Maj u Grčkoj Solun-Hanioti

PRVI MAJ U GRČKOJ, SOLUN-HANIOTI
Prvomajski shopping u Solunu!

TERMIN PUTOVANJA: 30.04.-05.05.2019.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – utorak, 30.04. NOVI SAD –BEOGRAD – Polazak iz Novog Sada u 19:00 h i Beograda u 20:00 h. Noćna vožnja autoputem. Kraća usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti.

2.dan – sreda, 01.05. SOLUN – HANIOTI – Dolazak u Solun u prepodnevnim satima. Poseta Srpskom vojnčkom groblju na Zejtinliku, odlazak do crkve Svetog Dimitrija – zaštitnika Soluna. Panoramsko razgledanje grada autobusom (Bela kula, Galerijev luk, Rotonda, Via Egnatia, Aristotelov trg). Slobodno vreme za šetnju. Nastavak putovanja  za Hanioti. Po dolasku, smeštaj u studije. Noćenje.

3.dan – četvrtak, 02.05. HANIOTI  – Slobodno vreme za kupanje i sunčanje. Noćenje.

4.dan – petak, 03.05. HANIOTI – SOLUN Fakultativni izlet do Soluna. Prvomajski shopping u Cosmosu, ulica Tsimiski i prodavnici kože. Povratak u Hanioti. Noćenje.

5.dan – subota, 04.05. HANIOTI – Fakultativni izlet do Uranopolisa. Vožnja  brodom oko Svete Gore. Odlazak do manastira Kakovo, metoha manastira Hilandar. Povratak u Hanioti. Noćenje.

6.dan – nedelja, 05.05. HANIOTI – BEOGRAD – NOVI SAD –  Napuštanje soba, povratak za Srbiju. Usputna kraća zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak u Srbiju u kasnim večernjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI IZNOSI 80 €

Golden beach je vilaa partmanskog tipa.Nalazi se u samom centru Haniotija, 50 m od plaže. Raspolaže 1/2, 1/3 i 1/4 studijima, koji se nalaze na spuštenom prizemlju, prvom, drugom i trećem spratu. U svakom studiju se nalazi TV, klima, kuhinja, terasa i kupatilo sa tuš kadom. Korišćenje klima uređaja i sefa je uključeno u cenu. Obekat se nalazi na sjajnoj poziciji u odnosu na plažu i centar Haniotija.

ARANŽMAN OBUHVATA: najam studija na bazi 4 noćenja u vili Golden beach u Haniotiju; prevoz turističkim autobusom sa klimom i DVD opremom; vodič putovanja, troškovi organizacije.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: putno zdravstveno osiguranje; boravišna taksa(plaća se na licu mesta i iznosi 0,5 eur/dan po sobi); fakultativne izlete: prvomajski shopping u Solunu 10€ po osobi, krstarenje brodom oko Svete Gore 30€ po osobi, (minimum 20 prijavljenih osoba je potrebno za realizaciju izleta); individualni troškovi putnika.

USLOVI PLAĆANJA: Cena je izražena u EUR. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intese na dan uplate gotovinom, platnim karticama(Maestro, Dina Card, Visa, Master Card, American Express), čekovima ili na račun organizatora. Prilikom sklapanja ugovora korisnik se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI DO POLASKA: Akontacija 30% prilikom prijave/sklapanja ugovora, preostali iznos dinamikom koja odgovara korisniku usluga, ali tako da je ceo iznos uplaćen minimum 15 dana pre polaska.

2. UPLATA NA RATE ČEKOVI GRAĐANA: Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, preostali iznos u jednakim mesečnim ratama zaključno sa 15.12.2019.

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]