Egipat letovanje 2024Hurgada leto 2024Hurgada letovanje 2024Hurgada Transferom iz NišaLetovanje Egipat Hurgada HoteliSoma bay hurgada 2024

Aqua Mondo Abu Soma 5*,Egipat,Hurgada,Leto 2024

 Aqua Mondo Abu Soma 5*

LETOVANJE EGIPAT 2024
HURGADA 2024

AVIO PREVOZ + TAKSE +SMEŠTAJ + ALL +TRANSFERI

 

Lokacija: Hotel Aqua Mondo Abu Soma Resort, kompletno renoviran i otvoren u martu 2022. Smešten je u Soma Beju, na sopstvenoj peščanoj plaži sa postepenim ulaskom u vodu. Od aerodroma i od Hurgade 40 km, a od centra Safage 8 km.

Sobe: Aqua Mondo Abu Soma Resort, ima 309 soba, standardnih (pogled bašta, bazen, more ili more i bazen) i porodičnih. U hotelu postoje i povezane sobe (connected). Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, mini bar, klima uređaj, sef, aparat za čaj i kafu, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U hotelu Aqua Mondo Abu Soma Resort, osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju azijski, libanski i italijanski a la carte restorani (svaki od ova 3 restorana gostima je na raspolaganju jednom jednom u toku boravka besplatno), 4 bara: Lobby Bar, Teracce Bar i po jedan na bazenu i na plaži. Od dodatnih sadržaja hotel Aqua Mondo Abu Soma Resort, ima menjačnicu, bankomat, prodavnicu, apoteku, servis za pranje i sušenje i salon lepote.

Sport i zabava: Gostima hotela Aqua Mondo Abu Soma Resort, na raspolaganju je spoljašnjih bazen (greje se u zimskom periodu), relax spoljašnji bazen i za decu aqua park sa 6 tobogana, igralište i dečiji klub. U ponudi hotela je bilijar, odbojka na plaži i dnevna i večernja animacija. Na plaži hotela Kairaba Aqua Mondo su zastupljeni mnogobrojni sportovi na vodi i ronilački klub. Gosti hotela Aqua Mondo Abu Soma Resort, koriste peškire, ležaljke i suncobrane pored bazena i na plaži bez doplate.

 

 

Transfer će biti organizovan za rotacije na 11/12 dana, kompanijom Air Serbia.

U pitanju su sledeći datumi:

Jun 11, 21.

Jul 02, 12, 23.

Avg 02,13,23.

Sep 03,13,24.*

*24.septembar nema punjenja transfera Nis – Beograd, tog dana se putnici samo vraćaju ka Nišu ( transfer Beograd-Niš ).

CENA TRANSFERA IZ NIŠA do POJATA 3990 rsd po sobi

CENA TRANSFERA Batočina, Ćuprija, Kragujevac, Jagodina ,Batočina (za putnike iz Kragujevaca) 3790 rsd osobi

Pasoši srpskih državljana moraju važiti najmanje 6 meseci nakon povratka sa putovanja

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 6 Average: 4.7]

Proverite i ovo...

ELYSEES DREAM BEACH HOTEL ****/***, Polasaci iz Niša za HURGADU

nikola

Continental Hotel 5*, Egipat, Hurgada, leto 2024

nikola

Sunny Days Resort **** ,Egipat, Hurgada 2024 , Letovanje 2024

nikola