Image default
Fetije letovanje 2025

Liberty Signa 5* , Fetije letovanje 2025

LIBERTY SIGNA HOTEL 5* , FETIJE 2025

Turska letovanje 2025, Čarter Let

Potpuno nov hotelski kompleks koji se otvario u maju 2024.godine sa širokom lepezom sadržaja za svoje goste pružiće sve za divan odmor.

 

Lokacija:
Centar Fetija je udaljen 15 km od hotela. Aerodrom u Dalamanu je udaljen 40 km od hotela. Hotel se otvara u maju 2024. godine. Prostire se na površini od 45.000 m².

Plaža:
Privatna peščano-šljunkovita plaža dužine 220 metara. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel se sastoji od 18 blokova sa po četiri sprata i raspolaže sa ukupno 561 sobom. Superior soba sa pogledom na kopno tip A za najviše 4 osobe (2+2 ili 3+1; francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu dobija se dodatni pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje). Površine je 35 m² i ima terasu. Superior pogled kopno tip B je površine 35 m² i ima balkon (max 2+2, 3+1 ili 4+1; francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu dobija se dodatni pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje). Superior sobe sa pogledom na kopno sa izlaskom na bazen i balkonom su površine 35 m² (za max 2+2 osobe; francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu dobija se dodatni pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje). Superior sobe sa delimičnim pogledom na more sa izlaskom na bazen tip A i tip B su površine 35 m² i u njih se mogu smestiti najviše 2+2 ili 3+1 osoba (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu dobija se dodatni pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje). Superior sobe sa direktnim izlazom na bazen sa pogledom na kopno/more su površine 32-35 m² (imaju terasu, za 2+2 oosbe; francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu dobija se dodatni pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje), superior porodične sobe pogled kopno sa kliznim vratima koje se sastoje iz dve prostorije (površine 50 m²; max 3+2 ili 4+1; jedna soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, druga soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja/ili sofa na razvlačenje). Imaju terasu. Deluxe roof suite sa panoramskim pogledom su površine 33 m², za max 1+1 (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta). Imaju terasu. Sve sobe su klimatizovane i sadrže telefon, TV, mini bar, sef, fen, apparat za kafu, ketler, WiFi i tuš.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih usluga, gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 8 a la carte restorana (italijanski, azijski, turski, egejski, stejk, Daleki Istok, turski, azijski snek; stejk i restoran kuhinje Dalekog Istoka uz doplatu, dok je za ostale restorane poseta besplatna jednom u toku boravka), bebi i dečiji meni, poslastičarnica, 9 barova, dečije igralište, igralište za bebe, mini klub (4-12 godina), tinejdž klub (13-16 godina), mini fudbal, košarka, odbojka na pesku, pikado, spoljašnji bazeni, 2 unutrašnja bazena, akva park, konferencijske sale, stoni tenis, zumba, pilates, aerobik u vodi, dnevna animacija, joga i teretana. Spa centar se prostire na 3 sprata na površini od 1.000 m². Gosti hotela besplatno mogu koristiti tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo i slanu sobu.
Usluge uz doplatu: usluga dadilje, kozmetički tretmani u spa centru, djakuzi, igraonica, personalni trener, usluga pranja i peglanja veša, sportovi na vodi, frizer, časovi tenisa, ronjenja i plivanja i prodavnice.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.libertysigna.com/en/

Napomena:
Potpuno nov hotelski kompleks koji se otvara u maju 2024.godine sa širokom lepezom sadržaja za svoje goste pružiće sve za divan odmor.

 

U PRIPREMI

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 0 Average: 0]

Proverite i ovo...

Fetije Leto 2025,Turska – Hotel Malhun 3*

nikola

Liberty hotels Lykia HV1, Fetija Letovanje 2025

nikola

Oludeniz Beach Resort BY Z Hotels 5*

nikola