Image default
Alanja avionom iz nisa Alanja leto 2022 Alanja povoljni hoteli

Hotel Alanya Risus Park 3* – Letovanje Turska 2022 – Avionom iz NIŠA

Turska avionom iz NIŠA,

Direktan Čarter Let

Hotel Alanya Risus Park 3*

Agencijsko Misljene 3* economy segment hotela

Hotel Alanya Risus Park Hotel ★★★ – Alanja, Antalija, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji leto 2022.

Lokacija:
Hotel Alanja Risus Park je gradski hotel smešten na 4 minuta hoda od peščano-šljunkovite plaže (oko 200 m od Begonvil plaže) i predstavlja odličan izbor za svakog ko želi da bude u neposrednoj blizini centra grada Alanje, nedaleko od mnogobrojnih restorana i prodavnica, istoriskih i kulturnih spomenika, kao i sportskim i zabavnim aktivnostima. Udaljen je 132 km od aerodroma u Antaliji.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, bar na plaži, otvoreni bazen za odrasle, bazen za decu, tobogan, stolni tenis i pikado, odbojka na pijesku, mini klub i dečije igralište,  besplatan Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama i u sobama, animacija gostiju, tursko kupatilo.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
bife bar na plaži, uvozna pića, flaširana pića, ceđeni sokovi, turska kafa, sladoled, ice tea, kapućino, kokteli, alkoholna pića na plaži, sportovi na vodi, servis za pranje veša, internet veće brzine, telefon, zdravstvene usluge, sef u sobama, masaže.

Plaža:
oko 200 m peščano-šljunkovite Begonvil  plaže (između je put, ali postoji i podzemni prolaz). Na ulasku u more ima delova sa prirodnim kamenim pločama. Ležaljke i suncobrani na hotelskoj plaži su besplatni za goste hotela.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, Wi-Fi internet, mini bar, telefon i sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon ili terasa (ekonomi sobe nemaju terasui manje su kvadrature).

Ishrana:
all inclusive – „sve uključeno“ prema hotelskim pravilima i terminima (samoposluživanje – izbor više jela) – doručak, kasni doručak, ručak, večera, sva lokalna alkoholna/bezalkoholna pića i koncentrovani voćni sokovi od 11:00 do 22:00 uključeni u uslugu, prvi dan u mini barovima je velika boca vode.

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA UPLATU U IZNOSU OD 40% OD UKUPNE CENE ARANŽMANA. CENE ZA LETO 2022 SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING 

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI 

U pretraživaču vam se nalazi kalenadar sa ponuđenim terminima za vaše leto 2022 u vrlo jednostavno iz padajuceg menija izaberete mesto polaska NIŠ  zatim birate datum koji želite broj ljudi koji putuje, posle svakog unosa pretisnite pretraži i kalkulator će vam dati konačnu cenu sa svim troškovima i sa svim uključenim First Minute popustuima. Molimo vas da telefonski proverite cenu dešava se da usled ažuriranja sistem pogreši cenu. Za sve nejasnoće kontaktirajte službu rezervacija 066 5560 001 ; 018 560 001

 

Ocenite aranžman
[Total: 7 Average: 4.9]

Proverite i ovo...

Hotel Haydarpasa Palace ***** Letovanje u Turskoj 2022 , Alanja 2022

nikola

Lonicera City Hotel Kleopatra 3* , Alanja , letovanje , Turska 2022

nikola

Granada Luxury Beach 5*, Alanja, Leto 2022

nikola