Image default
Putopisi

All inclusive letovanje Egipat

All inclusive letovanje je obično najbolja, ali i ekonomičnija opcija ako ste zauzeti i nemate vremena da gubite vreme za traženjem najpovoljnijih načina za putovanje i pretragu hotela i restorana. Evo nekoliko saveta za one koji razmišljaju da provedu jedan odmor u all inclusive aranžmanu u Egiptu.

HURGADA LETOVANJE 2021

Osim izuzetno popularnih cena vanpansionske potrošnje, interesantnog provoda tokom vrelih letnjih noći, sa zagarantovanih više od 300 sunčanih dana na obali jednog od najlepših svetskih mora, posetioci Hurgade imaju i tu privilegiju da upoznaju bogatu istoriju zemlje na čijoj teritoriji je rođena jedna od najstarijih civilizacija sveta.

Ukoliko se odlučite za letovanje u ovoj zemlji nije suvišno da znate i sledeće. Egipatska kuhinja je bogata i raznovrsna. U svim hotelima prilagođena je ukusu turista iz zapadnih zemalja Evrope ali neka vas ne iznenadi preporuka vodiča da u prvim danima boravka umereno konzumirate hranu. Razlog je što se prilikom pripremanja jela koriste lokalni vrlo specifični začini. Uostalom, Hurgada je biser turističke ponude Egipta koja raznovrsnom ponudom može da letovanje učini nezaboravnim i najzahtevnijim turistima.

Turistička agencija ForYou putovanja Vam preporučuje Golden Paradise Aqua Park City 5*. Ovaj luksuzni hotel sa 5 zvezdica smešten je u Hurgadi, na samoj plaži. Namenjen je isključivo parovima i porodicama, a u ponudi ima besplatan akva park sa 4 bazena i veliki spa centar. Objekat poseduje teretanu, teniski teren, sadržaje za bilijar i teren za mini-golf.

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 5]

Proverite i ovo...

Najbolje plaže sa plavom zastavicom u Grčkoj za leto 2020

admin

Letovanje Grčka – Vrahos

admin

Sivota – prelepe plaže za nezaboravno letovanje

admin