Apartmani Parga 2018

ApartmanI vila Maria, Parga 2018,

rane rezervacije, Grčka 2018

Kategorija: 2 ključa (lokalna kategorizacija).
Klima uređaj i peškiri uključeni u cenu.

Lokacija:
Vila Maria se nalazi u centalnom delu Parge na 400 metara udaljenosti od mora 300 metara od centra Parge najboliži super market je na nekih 300 metara od vil.  Vila raspolaže studijima za smeštaj dve ili tri osobe, kao i apartmanima za smeštaj četiri ili pet osoba.

Studio i apartman:
klima uređaj, TV, opremljena kuhinja, kupatilo, terasa. Sve smeštajne jedinice su izuzetno prostrane i opremljene modernim nameštajem. Apartmani imaju dve odvojene spavaće sobe. Posteljina i peškiri se menjaju na svakih 5 dana.

Vila poseduje sopstveni bežični internet(Wi-Fi) sa jednim ruterom pa u skladu sa tim ne možemo garantovati jačinu signala.

Tip smeštaja:
1/2+1 studio(prizemlje) – u jednoj prostoriji kuhinja, dva obična ležaja i pomoćni krevet.
1/2 studio(II sprat) – u jednoj prostoriji kuhinja, dva obična ležaja i pomoćni krevet.
1/4+1 apartman – kuhinja, pomoćni krevet, dve odvojene spavaće sobe, po dva obična ležaja.
U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

CENE U TABELI SU SA UKLJUČENIM POPUSTOM 15% i važe do 31.01.2018

za uvećani prikaz klikom na cenovnik ispod

Apartmani Parga 2018

USLOVI PLAĆANJA
Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 40% od ukupne cene putovanja, a preostalih 60% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
Plaćanje može biti:
1) Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun For You putovanja ili d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina).
2) Uplatom na rate bez kamate – akontacija 40%, a ostatak:
3) čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije;
4) putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima agencija ima potpisan ugovor.

Započeti način plaćanja naknadno se ne može menjati

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– smeštaj u odabranoj vili na bazi najma apartmana za odabrani broj noćenja
– autobuski prevoz
– servis predstavnika agencije
– troškove organizacije

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
-Boravišnu taksu u Grčkoj: Od 01.01.2018 se vrši naplata boravišne takse u Grčkoj u privatnom smeštaju. Cena boravišne takse iznosi 0,5€ dnevno po smeštajnoj jedinici (studiju/apartmanu). Boravišna taksa se plaća na licu mesta (na dan dolaska u vilu).
– međunarodno zdravstveno putno osiguranje. Informacije o iznosu osiguranja dobijaju se u agenciji. Iznos zavisi od dužine boravaka i vrste osiguranja (individualno ili porodično).
-osiguranje od otkaza putovanja
– održavanje higijene u apartmanima za vreme boravka
– fakultativne izlete
– individualne troškove

Parga je jedan od najlepših gradova u Grčke, Parga je grad na obali Jonskog mora u oblasti Epir, između Igumenice i Preveze, preko puta ostrva Krf. Do Parge se brzo stiže od grčke granice zahvaljujući novom autoputu (oko 3 sata putovanja). Zahvaljujući uticaju Mletačke republike svojim izgledom i duhom podseća na stara mediteranska mesta. Panoramu Parge karakterišu bogato mediteransko zelenilo i maslinjaci oivičeni planinama. Obeležje mesta je i tvrđava prvi put sagrađena u 11. veku, a zatim više puta rušena i ponovo građena.

Plaže u Pargi

Najpopularnije plaže ove regije su: Lichnos, Krioneri i Valtos.
Plaža Lichnos je 4 km udaljena od Parge i nalazi se u uvali okružena zelenilom maslina i četinara s pogledom na modro plavo more.
Krioneri je glavna plaža na obodu mesta sa koje je idealan zalazak sunca između ostrva Bogorodice (do kog možete i doplivati) i tvrđave.
Najduža plaža je Valtos koja svojom blagom prirodom privlači veliki broj turista.

Parga letovanje 2018.

Parga je turističko mesto sa bogatom istorijom koje karakterišu uzane kamene ulice, brojni restorani i kafići tipični za Grčke primorske gradove, kao i luka. Položaj pruža mogućnost posete ostrvima Paxos, Antipaxos i Krf s kojima je povezana brodskim linijama tokom letnjih meseci kao što je lokalnim autobuskim linijama povezana s Igumenicom i Prevezom.
Udaljenost od Beograda oko 948 km. Iz Beograda autoputem Beograd (Niš-granični prelaz Preševo- Skoplje-granični prelaz Evzoni). Nastavak novim autoputem prema Atini, zatim skretanje ka mestu Veria (pored Metsova), pravac Joanina, prema Igumenici.
Prva varijanta: dvadesetak kilometara pre Igumenice na izlaz Vasilikos/Karteri gde novim lokalnim putem može da se skrati uobičajeni put preko Igumenice. Nastavak vožnje do magistralnog puta Igumenica – Parga – Atina, gde je uključenje levo na put za Pargu. Obratiti pažnju, nakon petnaestak kilometara, na raskrsnicu na kojoj se skreće desno prema Pargi sa magistralnog puta.
Druga varijanta: na kraju auto puta (neposredno pre lučkog terminala), u Igumenici, skreće se ka Atini, odnosno ka Pargi. Nakon 6 kilometara, u Platariji, na raskrsnici nastavak pravo (polulevo) i nakon otprilike 35 kilometara nailazi se na raskrsnicu, pravo Atina i Preveza, desno Parga. Nakon 10 kilometara dolazak u Pargu.
Pogledajte našu celokupnu ponudu za letovanje u Grčkoj, kao i kvalitetan, a povoljan apartmanski smeštaj.

Ocenite aranžman
[Total: 4 Average: 4.5]