Apartmani Aura, Stara Planina, Srbija Zima 2021, Crni Vrh

STARA PLANINA

DESTINACIJA ZA CELU GODINU

Apartmani AURA

Zima 2021

Stara planina Najveća i najlepša planina Srbije  Izgradnjom sistema žičara i ski staza, novih smeštajnih kapaciteta kao i druge infrastrukture, Stara planina postaje jedan od najvećih i najznačajnijih skijaških centara u Srbiji, posebno namenjen ljubiteljima skijaških sportova i kvalitetnog skijanja u okruženju neizmerne lepote i netaknute prirode.

Apartmani Aura nalaze se u selu Crni Vrh, pored puta za skijalište Babin zub na Staroj planini. Prva ski staza Konjarnik udaljena je samo 4 kilometra.

Apartmani Aura u ponudi ima 2 apartmana sa ukupno 14 ležajeva. Šestokrevetni dvoprostorni apartman se nalazi na prvom spratu i poseduje spavaću sobu sa četiri ležaja i dnevni boravak sa dva kreveta, trpezarijski deo i kuhinju. Osmokrevetni apartman se nalazi na visokom prizemlju. Takođe poseduje dve odvojene prostorije, spavaću sobu sa četiri ležaja, dnevni boravak sa dva ležaja i sofu na razvlačenje u trpezarijskom delu, kao i veliku terasu sa predivnim pogledom. Oba apartmana imaju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, TV i parno grejanje.

Ispred kuće nalazi se veliki parking. Prijatno okruženje i netaknuta priroda pogodno je za odmor svih čula.

Usluga je na bazi najma apartmana, uz mogućnost doplate za polupansion (doručak i kasni ručak), po ceni od 6 evra po osobi dnevno. Ishrana gostiju se obavlja u objektu prekoputa “Apatmani Sunce”

 

Doplata za polupansion: 6 evra po osobi – dnevno (doručak i kasni ručak)

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
• Gotovinsko plaćanje – 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
• Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card, Maestro (isti uslovi kao gotovina);
• Odloženo čekovima građana: 40% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 31. marta 2021. godine;
• Preko računa uz profakturu izdatu od strane For You putovanja;
• Administrativnom zabranom 40% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 31. marta 2021. godine, po uslovima organizatora putovanja (važi samo za firme sa kojima For You putovanja ima potpisan ugovor o saradnji);

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 3.5]