AZURNA OBALA
&
ŠPANIJA
8 DANA / 5 NOĆI – AUTOBUSOM
Paket aranžman – prevoz, smeštaj i panoramsko razgledanje Nice, Monaka, Monte Karla, Barselone, Eks en Provansa i Kana

Barselona- prestonica Katalonije, ubraja se u jedan od najlepših i najkompletnijih gradova Evrope. Različiti sadržaji, čar modernističkog arhitektonskog nasleđa Gaudijevih zdanja, muzeja, parkova, slikovitih kvartova, akvarijuma, stadiona FK Barselone i nekoliko gradskih plaža zaista će Vas ostaviti bez daha i zato preporučujemo, krenite i osvojite je.

1.DAN putovanja (27.04.2019. subota ): BEOGRAD – NICA
Sastanak grupe u 12.45 časova ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „ BAS “ , sa predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predviđeno vreme polaska u 13.30 časova. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN (28.04.2019. nedelja ): NICA
Dolazak u Nicu u prepodnevnim satima. Parkiranje autobusa u blizini hotela. Odlazak na panoramsko razgledanje Nice ( odlazak i povratak gradskim prevozom, karta za prevoz se kupuje individualno na licu mesta) – grada koji čini čaroban miks Italijanske i Francuske kulture, gastronomije i arhitekture, poznatog po čuvenom engleskom šetalištu, Trgu Masena… Slobodno vreme do smeštaja u hotel posle 15 časova (po hotelskim pravilima).
Mi Vam predlažemo šetnju do parka Colline du Château odakle se pruža spektakularan pogled na Zaliv anđela i ceo grad, nakon toga prošetajte poznatim šetalištem duž obale, starim gradom Nice kako biste osetili pravu atmosferu ovog šarmantnog grada… NOĆENJE.

3. DAN (29.04.2019. ponedeljak): NICA – MONACO – MONTE KARLO – LJORET DE MAR
DORUČAK. U 8.00 h napuštanje hotela i nastavak puta sa kraćim zadržavanjem i panoramskim razgledanjem Monaka i Monte Karla. Slobodno vreme. Oko 13.00 h je predviđen nastavak putovanja za Ljoret De Mar . Dolazak u Ljoret De Mar u kasnim večernjim satima. Smeštaj u hotel. NOĆENJE.

4.DAN (30.04.2019.utorak ): LJORET DE MAR – BARSELONA – LJORET DE MAR
DORUČAK. Odlazak za Barselonu – panoramsko razgledanje grada iz autobusa: Sagrada Familia, Casa Mila, ulica la Ramblas, spomenik Kolumbu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za stadion Kamp Nou ( obilazak muzeja svlačionica, kapele, terena, tribina, konferencijske sale,…). Mogućnost odlaska u Akvarijum (ulaznica se plaća naknadno). Povratak u Ljoret De Mar u večernjim satima.
NOĆENJE.

5.DAN (01.05.2019. sreda): LJORET DE MAR – FIGUERAS – BARSELONA – LJORET DE MAR
DORUČAK. Slobodan dan za individualna razgledanja i šoping ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za Figueras, grad jednog od najvećih umetnika naše ere, Salvadora Dalija. Obilazak muzeja ovog slikara. Povratak u Ljoret De Mar . U poslepodnevnim časovima mogućnost fakultativnog odlaska na izlet u Barselonu. Slobodno vreme za individualna razgledanja. U večernjim časovima povratak u hotel. NOĆENJE.

6.DAN (02.05.2019. četvrtak ): LJORET DE MAR – EKS EN PROVANS – KAN
DORUČAK. Napuštanje hotela. Polazak za Eks en Provans. Panoramski obilazak Eks-a (pešačko razgledanje): bulevar Mirabo sa drvoredom topola, katedrala Sv.Spasitelja, trg Albetras…Slobodno vreme . Nastavak putovanja ka Kanu i smestaj u hotel u kasnim večernjim satima . NOĆENJE .

7. DAN (03.05.2019. petak ): KAN – BEOGRAD
DORUČAK. Napuštanje hotela. Šetnja poznatim letovalištem francuske rivijere – videćete poznato šetalište Kroaset, Filmsku palatu, Srpsku ulicu.Slobodno vreme za individualne aktivnosti do 17 h kada je predvđjen polazak za Beograd. Vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku.

8. DAN putovanja (04.05.2019. subota ): BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je oko 13.00h (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima).Kraj programa


Obezbeđene peronske karte (važe isključivo za putnike, a ne i za pratioce) , bez nadoknade, putnici će moći da preuzmu od predstavnika aencije  kod ulaska na
perone, u vremenskom periodu od 45 min. do 30 min. pre programom predviđenog polaska autobusa. Putnici koji u naznačeno vreme ne preuzmu peronsku kartu, obezbeđenu od strane Argus Toursa, moći će na peron da uđu, isključivo sa individualno kupljenom peronskom kartom, koju su u obavezi sami da pribave (trenutna cena peronske karte iznosi 180 din.) Zbog ograničenog vremena zadržavanja autobusa na peronima, putnici moraju strogo poštovati satnicu za sastanak grupe jer u suprotnom neće se čekati i smatraće se da su odustali od putovanja

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA: Celokupan iznos aranžmana do 9 mesečnih rata za korisnike VISA, MASTER i AMERICAN EXPRESS kreditnih kartica INTESA BANKE ili VISA, MASTER I DINA
kreditnih kartica Komercijalne banke – isključivo u agenciji  ili 109 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili preostali iznos do pune cene aranžmana u 3 jednake mesečne rate bez kamate – čekovima građana koji se deponuju prilikom rezervacije, ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi 1 noćenje sa doručkom (doručak kontinentalni) u hotelu 3* Nica – Francuska, 3 noćenja sa doručkom (doručak švedski sto-samoposluženje ) u Hotelu 3* u Ljoret De Maru, 1 noćenje sa doručkom (doručak kontinentalni) u hotelu 3* – Kan – Francuska, obilaske prema programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje (Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u
slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih), osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja i druge pakete osiguranja, fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike, obaveznu gradsku komunalnu taksu za Nicu, koja iznosi 1,50 € po noći po osobi i plaća se na recepciji hotela, obaveznu gradsku komunalnu taksu za Kataloniju (koja je stupila na snagu 01.11.2012.) za hotele 2* i 3* iznosi 0,50 € po noći po osobi; za hotele 4* iznosi 1,00 € po noći po osobi i plaća se na recepciji hotela koja iznosi 1,40 € po noći po osobi i plaća se na recepciji hotela,, komunalnu taksu za Kan koja iznosi 1,40 € po noći po osobi i plaća se na recepciji hotela, individualne troškove i ostale nepomenute troškove.

POPUSTI I DOPLATE: Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 105€. Deca od 0-11,99 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ostvaruju popust od 10% . Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

FAKULTATIVNI IZLETI I DOPLATE (cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama: Kamp Nou – 30 €, Barselona 2 – 15 €,  Figueras – 25 € , Aquarium- 20 €. Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera), i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, a u skladu sa mogućnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera), kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner.

OPIS HOTELA
U Nici je smeštaj u hotelu IBIS NICE AIRPORT PROMENADE HOTEL 3* -nalazi se u blizini aerodroma, na oko 5km od centra Nice, stanica gradskog prevoza je na oko 70
metara od hotela. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om . U sklopu hotela se nalazi sala za doručak, bar. Usluga: noćenje sa doručkom – kontinentalni https://www.accorhotels.com/gb/hotel-0749-ibis-nice-airport-promenade/index.shtml
U Ljoret De Maru je smeštaj u hotelu Copacabana 3* ili sličnom, nalazi se na oko 500 m od plaže. Centar Lloret de mar je na oko 150 m od hotela. Standardne sobe
opremljene sa TWC-om,TV-om…Hotel raspolaže sa otvorenim bazenom, restoranom, barom . Usluga: noćenje sa doručkom – doručak na bazi švedskog stola.
https://www.copacabanalloret.com/
U Kanu je smeštaj u hotelu Hotel De France 3* ili sličnom nalazi se na 300 metara od plaže, u čuvenoj ulici za šoping Ru d’Antib, a od poznate dvorane gde se održava filmski festival udaljen je oko 700 metara. Standardne sobe su opremljene sa TWC-om, TV-om… Hotel raspolaže sa recepcijom, restoranom, barom… Usluga: noćenje sa doručkom – kontinentalni. http://www.hotel-de-france-cannes.com/en/ Zbog saobraćajnih propisa u Kanu ne postoji mogućnost prilaska autobusa samom hotelu .

Napomena za smeštaj: -U slučaju nastupanja opravdanih razloga, i nemogućnosti smeštaja u odabranom hotelu, može doći do zamene ugovorenog smeštaja, u okviru hotela koji su navedeni u programu ili slični, o čemu ćete biti obavešteni bez odlaganja, uz poziv da se pismeno saglasite sa izmenom ugovora o putovanju. Ukoliko eventualnu zamenu ugovorenog smeštaja ne prihvatite, možete odustati od putovanja, bez ikakvih posledica.

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]