BANSKO FIRST MINUTE ZIMA 2020

PROVERITE ZAŠTO BAŠ U BANSKO NA SKIJANJE

 • Međunarodni Ski centar
  Ski- centar u Bansku smatra se kao jedan od najvećih na Balkanu, izgrađen od austrijskih stručnjaka po najnovijim standardima. Idealan za sve skijaše – decu, početnike, snowborder-e, profesionalce i sportiste.
 • Pristupačne cene
  Veliki spektar usluga kombinovane sa niskim cenama je jedan od glavnih faktora koji utiču na popularnost ovog zimovališta. Niske cene ulaznica u ski sentar I iznajmljivanje opreme. Valuta u odmaralištu je 2 leva na jedan 1 evro.
 • Veliki izbor hotela hotela
  Od ekonomičnih do najluksuznijih. Većina hotela su blizu ski liftova, ali kada je potreban prevoz, svi hoteli poseduju besplatan prevoz do ski lifta.
 • Uređene i dobro obeležene ski staze
  Staze različitih stepenima složenosti: 5 lakih, 9 srednjih I 2 teških. Ukupna dužina ski staza je 75 km. Skijanje cross-country – 9 km.
 • Savremeni liftovi
  Gondole sa 8 sedišta za Bansko-Benderishka(2400 osobe na sat), 8 liftova sa stolicama, 6 ski liftova, nekoliko običnih liftova, rampe za decu.Nadmorska visina kreće se od 990 m do 2.600 m. Najviša tačka ovog ski centra je 2600m.
 • Duga sezona
  Od 15 Decembra do 15 Aprila, blaga klima. Prosečna temperatura u Januaru u Bansko kreće se od +1°C do +9°C, I u ski centru od 0°C do -16°C.

ZA TRENUTNO AKTUELNE HOTELE I SVA OSTALA PITANJA POŠALJITE NAM UPIT DA PRONAĐEMO NAJBOLJU PONUDU ZA VAS I VAŠU PORODICU

ZA PONUDU HOTEL KLIKOM NA RAKUNA NAŠEG SKIJAŠA !!!

Avio karte - pošaljite upit

 

Provera

Ocenite aranžman
[Total: 7 Average: 3.9]