Bansko Zima 2019 Rani Buking

 Polaris Inn 3*

Opis

Lokacija: Aparthotel Polaris Inn Bansko je udaljen oko 600 m od početne stanice gondole i 1,5 km od starog centra grada.
Smeštaj: Hotel je izgrađen 2008. i raspolaže sa 45 smeštajnih jedinica. Svojim gostim nudi studije i apartmane za smeštaj 2-6 osobe. Svi apartmani sadrže kompletno opremljenu kuhinju, sa frižiderom i mikrotalasnom, aparatom za čaj i kafu, kupatilo, telefonom, SAT TV, klima uređaj.
Studio za 2-3 osobe (2+1): 28 m2, francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, pomoćni ležaj.
Jednosobni apartman za 2 do 4 osobe (2+2): 64 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje.
Dvosobni apartman za 4 do 6 osobe (4+2): 92 m2, dve odvojene spavaće sobe, svaka ima francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje.
Sadržaj hotela: skijašnica, internet, parking.
Besplatne usluge: korišćenje skijašnice, internet, parking.
Usluga: najam.

Cene

CENE SU IZRAŽENE U PO OSOBI (ILI ZA STUDIO/APARTMAN AKO JE TAKO NAZNAČENO U TABELI)

DEVIZNI DEO U TABELI + 1.000 DIN PO PLATIVOJ OSOBI ZA TROŠKOVE INO PARTNERA + BORAVIŠNA TAKSA  1.00 € dnevno po osobi (plaća se u agenciji)

 

 

  • Boravišna taksa 1.00 € dnevno po osobi (plaća se u agenciji)

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarima po prodajnom kursu za devize BANCA INTESA na dan uplate. Prilikom svake uplate dinarskog iznosa izračunava se vrednost uplate u evrima i ostatak duga ostaje izražen u evrima. Uplaćeni iznos ne podleže eventualnoj promeni  kursa.  Uplata može biti gotovinska, virmanska ili karticama banaka VISA,  DINA, MASTER, AMERICAN EXPRESS,MAESTRO.

Gotovinski: 30% prilikom sklapanja ugovora, preostali iznos najkasnije 10 dana pre putovanja.

 NAPOMENA: Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja ranog booking-a važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana. Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, tip smeštaja, dodavanje putnika i slično) podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važećeg cenovnika. Uslovi važe za sve hotele.

 

Fotografije

Program Putovanja

POLAZAK JEDAN DAN RANIJE U ODNOSU NA TERMIN IZ TABELE sopstvenim prevozom ili autobusom prema satnici i mestu polaska navedenom u informaciji o prevozu.


PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan Polazak autobusa u večernjim satima.
2. – 8. dan Dolazak u hotel. Smeštaj u hotelu u određeni tip soba prema uplaćenoj rezervaciji. Prva usluga večera ili noćenje, u zavisnosti od uplaćene usluge.
Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Poslednjeg dana – Doručak. Napuštanje hotelskih soba do 11:00 h. Polazak za Beograd sopstvenim prevozom ili autobusom prema satnici i mestu polaska navedenom u informaciji o prevozu.

ARANŽMAN OBUHVATA:
• 8 dana / 7 noći u izabranom hotelu / iz tabele
• usluge predstavnika i organizaciju putovanja
ARANZMAN NE OBUHVATA
• autobuski prevoz
• boravišnu taksu
• troškove rezervacije
• zdravstveno osiguranje putnika

NAPOMENA : boravak na bazi 7 noćenja sa uslugom naznačenom u tabeli (ili uplaćenoj usluzi) od vremena ulaska u hotelske sobe ili apartmane do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ili apartmana ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 11:00h).

Ski Pass Usluge

USKORO CENE ZA SKI PASS 2019

 

 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 0 Average: 0]