DUNAVSKA LEPOTICA & CARSKI BEČ
Bratislava & Beč 2019
Paket aranžman – prevoz i razgledanja
3 DANA AUTOBUSOM

.
Novogodišnji doček može biti najlepši, najveseliji i najsadržajniji ako ste se zatekli u austrijskoj prestonici u ovo doba godine. Šareni „christkindlmarkti“, blještavo svetlucanje ukrasnog nakita i zadivljujuća lepota ovog nesvakidašnjeg grada nije samo u istoriji, kulturi i gastronomiji; njegova istinska lepota je u ljudima – pomešanim bojama i ukusima zbog čega ćete mu se uvek vraćati. Srećna Nova godina!

1.DAN putovanja (NEDELJA 30.12.2018.) BEOGRAD – NOVI SAD – SUBOTICA – BRATISLAVA
Sastanak grupe u 21.15 h sa ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „ BAS “ , sa predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predvidjene perone je iz Karađorđeve ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predvidjeno vreme polaska u 22.00 h. Vožnja
preko Novog Sada, Subotice i Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.

2.DAN (PONEDELJAK 31.12.2018. ) BRATISLAVA – BEČ
Dolazak u Bratislavu u ranim prepodnevnim satima , panoramsko razgledanje slovačke prestonice: Bratislavski dvorac, palata Graškalović, katedrala Sv. Martina, Stari trg, Biskupska palata, Reduta, Narodno Pozorište, Staro mesto sa starom gradskom većnicom…Slobodno vreme do polaska za Beč. Po dolasku u austrijsku prestonicu, panoramsko
razgledanje grada autobusom: palata Belvedere, Parlament, Opera, Univerzitet, Trg Marije Terezije – raskošni dvorac dinastije Habsburg,katedrala Sv. Stefana, zgrada Ujedinjenih nacija, Meksički trg…Nakon razgledanja, slobodno vreme za individualne aktivnosti i posetu nekom od muzeja i galerija. U večernjim satima doček na ulicama i trgovima
uz zabavno-muzički program različitih žanrova (od klasike do rok-popa), kuvano vino, lokalne specijalitete i ponoćni vatromet. Srećna Nova godina! ….

3.DAN (UTORAK 01.01.2019.) BEČ – SUBOTICA – NOVI SAD – BEOGRAD
…Posle ponoći sastanak grupe (oko 01.30 h) i polazak za Srbiju. Noćna vožnja preko Mađarske , Subotice i Novog Sada i sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska u prepodnevnim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.
Obezbeđene peronske karte (važe isključivo za putnike, a ne i za pratioce) , bez nadoknade, putnici će moći da preuzmu od predstavnik agencije , kod ulaska na perone, u vremenskom periodu od 45 min. do 30 min. pre programom predviđenog polaska
autobusa. Putnici koji u naznačeno vreme ne preuzmu peronsku kartu, obezbeđenu od strane  moći će na peron da uđu, isključivo sa individualno kupljenom peronskom kartom, koju su u obavezi sami da pribave (trenutna cena peronske karte iznosi 180 din.) Zbog ograničenog vremena zadržavanja autobusa na peronima, putnici moraju strogo poštovati satnicu za sastanak grupe jer u suprotnom neće se čekati i smatraće se da su odustali od putovanja.

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu, obilaske prema programu, usluge pratioca putovanja za vreme trajanja aranžmana i troškove organizacije putovanja u celini.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU,te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne
procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih), troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja, sve druge nepomenute troškove.

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]