Image default
Bodrum leto 2024

Bodrum Leto 2022, Bodrum 2022, Aparthotel SIESTA BEACH APART HOTEL

B O D R U M 2022

BODRUM AUTOBUSOM LETO 2022

Turska letovanje 2022

LETOVANJE TURSKA 2022

Aparthotel SIESTA BEACH APART HOTEL BODRUM 2022

HOTEL SIESTA BEACH hotel & apart

LOKACIJA: nalazi se u Gumbetu,na oko 4 km od centra Bodruma i na 30 m od plaže od koje je deli ulica . Hotel poseduje sopstveni deo na plaži gde je upotreba ležaljki i suncobrana besplatna za goste hotela. Apart hotel odgovara kategoriji hotela sa 3* Sastoji se iz nekoliko dvospratnica,povezanih stazama koje okružuje  divna botanika.

SADRŽAJ: recepcija, dva restorana, bar pored bazena, dva bazena, sef (dodatno se plaća),stoni tenis,pikado, bilijar.

SOBE: TWC, TV, fen, francuski balkon ili balkon,klima uređaj (dodatno se plaća 4€ po sobi dnevno), mini bar(dodatno se plaća ). Sobe u našoj ponudi su apartmanskog tipa te u zavisnosti od broja osoba mogu biti i različite kvadrature i sadržaja. Smeštajne jedinice se sastoje iz kuhinjsko trpezarijskog dela gde su smeštena dva kauča na rasklapanje,i spavaćeg dela koji je odvojen vratima gde se nalazi francuski ili dva odvojena ležaja.Kuhinja je opremljena za pripremu lakih jela sa neophodnim posuđem i kuvalom za vodu.

USLUGA: NA – najam ili ND – noćenje sa doručkom (set meni)

www.siestabeachapart.com

Hoteli u Turskoj kategorisani su sa 2, 3, 4 i 5 zvezdica. Postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju u pred/post sezoni servira meni umesto švedskog stola – samoposluživanje. Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotelski objekat. Ukoliko programom drugačije nije određeno, korišćenje mini bara u svim hotelima se plaća dodatno. U većini hotela 1/1 sobe su bez balkona. Organizator putovanja ne određuje spratnost, pogled, kvadraturu ili određeni broj sobe.

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Hotel Sky Star 4* ,Turska, Bodrum letovanje 2022

nikola

AYAZ AQUA HOTEL**** Turska/Bodrum letovanje 2022

nikola

Costa Maya *** Bodrum Letovanje 2022, Bodrum 2022

nikola