BUKUREŠT
SA POSETOM TERMAMA
27. APRIL 2018. – 29. APRIL 2018. / 3 DANA – 1 NOĆ / AUTOBUSOM

 

BUKUREŠT- VELIČANSTVENI GRAD PARKOVA, VELIKIH AVENIJA I LEPE ARHITEKTURE KOJU SU MAHOM IZGRADILI FRANCUSKE I ITALIJANSKE ARHITEKTE. INAČE GLAVNI GRAD RUMUNIJE, STECIŠTE KULTURE I UMETNOSTI, PROSTIRE SE NA OBALAMA REKE DIMBOVCI.

Program putovanja:
1. dan: 27.april 2018. / Petak /Zaječar–Bukurešt:
Polazak autobusa iz Zaječara oko 23:30 časova! Noćna vožnja preko Srbije, Bugarske i Rumunije sa usputnim pauzama radi odmora, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti…

2. dan:28.april 2018. / Subota /Bukurešt :
Dolazak u Bukurešt u jutarnjim časovima. Obilazak grada sa vodičem: Sala Palatuluj, zgrada Skupštine, zgrada Securitatea, Opera, Nacionalna banka, stari istorijski centar sa zatvorom i crkvom, zgrada Parlamenta…Smeštanje u hotel. Slobodno vreme ili odlazak u Terme. Noćenje.

3. dan: 29.april 2018. / Nedelja/ Bukurešt- Zaječar :
Doručak. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju. Dolazak u Zaječar u kasnim večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA: 55€

 

* Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 10€ po osobi

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 Prevoz autobusima visoke turističke kategorije (tv, dvd, audio i video oprema, A/C) na relacijama prema programu
 1 noćenje sa doručkom u hotelu Ibis Gara de Nort (www.ibishotels.ro)
 Obilaske prema programu
 Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana
 Organizaciju putovanja u celini

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

Ulaznica za Terme 20€ po osobi (www.therme.ro)
Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji:
***NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)***
Fakultativne troškove
Individualne troškove putnika
Doplata 10€ za rezervaciju mesta u autobusu

OPIS DESTINACIJE I SMEŠTAJA:

BUKUREŠT- glavni grad i industrijski, kulturni i trgovinski centar Rumunije. Nalazi se u južnom delu zemlje, u istorijskoj pokrajini Vlaška, na reci Dambovici. Bukurešt nosi epitet “malog Pariza“ ili “Pariza istoka”. Prostire se na 228 kvadratnih kolometara i u gradu živi oko 2 miliona stanovnika. Grad je bogat parkovima, od kojih je najpoznatiji Cišmiđu. Gradom saobraćaju autobusi, trolejbusi, tramvaji i vozovi ali je najvažnije prevozno sredstvo Bukureštanski metro sa 4 metro linije. Na severnom obodu grada smeštena su dva međunarodno značajna aerodroma. Kao prestonica velike države Bukurešt ima veoma razvijen kulturni život sa brojnim pozorištima, muzejima, bibliotekama, galerijama, kulturnim centrima. Tu su i državna opera i filharmonija.
.
HOTEL IBIS GARA DE NORT, ul. Calea Grivitei 143, sector 1, 010741 Bukurešt, Rumunija –smešten je na odličnoj lokaciji, na samo 200m od severne železničke stanice i na 2km od centra Bukurešta. Sve sobe sadrže klima-uređaj, mini bar, lcd tv i sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Veliki izbor užina, deserta, osvežavajućih pića i toplih napitaka služi se u hotelskom baru koji radi 24h dnevno.

TERME BUKUREŠT- locirane severno od Bukurešta, na samo 10 minuta od centra. Terme Bukurešt su wellness koncept za moderan životni stil posvećene tome da se osećate dobro. Ambijent je dizajniran tako da vam pomogne da se u potpunosti odvojite od užurbanog gradskog života. Temperatura unutar Termi je 29-30 stepeni cele godine. Termalna voda dolazi iz dubina i snabdeva 9 bazena, 6 sauna, 4 turske banje i 16 vodenih tobogana. Terme Bukurešt su i najveća botanička bašta Rumunije sa preko 800.000 biljaka, uključujući 1500 palmi, beskonačno mnogo orhideja i drugih jedinstvenih vrsta. Uz objekte za zabavu i rekreaciju koje su potpuno nove za Rumuniju Terme Bukurešt su savršeno mesto za celu porodicu. One su savršeno mesto za eksperimentisanje sa wellness kulturom na najvišem nivou.

DOPLATA ZA PREVOZ IZ NIŠA 10€,ZA PREVOZ IZ BORA 5€.

NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinsko plaćanje:
30% prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranzmana do 10.04.2018.
Odlozeno u mesečnim ratama, čekovima građana ili administrativnom zabranom, zaključno sa 15.06.2018. po prodajnom kursu za efetkivu Unicredit banke na dan deponovanja čekova, najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

 

Ocenite aranžman
[Total: 0 Average: 0]