Bungalovi Biljana, Stara Planina Zima 2021, Crni Vrh

STARA PLANINA

DESTINACIJA ZA CELU GODINU

Bungalovi Biljana

Zima 2021

Stara planina Najveća i najlepša planina Srbije  Izgradnjom sistema žičara i ski staza, novih smeštajnih kapaciteta kao i druge infrastrukture, Stara planina postaje jedan od najvećih i najznačajnijih skijaških centara u Srbiji, posebno namenjen ljubiteljima skijaških sportova i kvalitetnog skijanja u okruženju neizmerne lepote i netaknute prirode.

Novoizgrađeni planinski bungalovi Biljana, u selu Crni Vrh, na Staroj planini. Dva bungalova za smeštaj do osam osoba smeštena su na 4 kilometara udaljenosti od staze Konjarnik, na samom putu ka skijalištu. Sastoje se od dve spavaće sobe sa po jednim francuskim i jednim standardnim ležajem na spratu i dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom u prizemlju. Bungalovi sadrže balkon, sopstveno kupatilo, kompletno opremljenu kuhinju, LCD TV sa satelitskim kanalima, WiFi internet.

Usluga je na bazi najma, uz mogućnost doplate za polupansion (doručak i kasni ručak), po ceni od 10 evra po osobi dnevno. Ishrana gostiju se obavlja u obližnjem objektu “Apatmani Sunce”

 

Boravišna taksa se plaća na licu mesta: 110 dinara odrasli, 55 dinara deca od 7 do 15 godina. Deca do 7 godina starosti ne plaćaju boravišnu taksu.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
• Gotovinsko plaćanje – 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
• Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card, Maestro (isti uslovi kao gotovina);
• Odloženo čekovima građana: 40% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 31. marta 2021. godine;
• Preko računa uz profakturu izdatu od strane For You putovanja;
• Administrativnom zabranom 40% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 31. marta 2021. godine, po uslovima organizatora putovanja (važi samo za firme sa kojima For You putovanja ima potpisan ugovor o saradnji);

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]