FORT ARABESQUE RESORT,

Egipat 2020

Fort Arabesque Resort & Spa &VILLAS **** 

Hurgada, Makadi Bay , Egipat 2020

 

Lokacija: Fort Arabesque Resort & Spa, hotel idealan za ljubitelje sportova na vodi, nalazi se u zalivu Makadi Bay, na prelepoj, sopstvenoj peščanoj plaži , dugoj 900 m. Udaljen je 20 km od aerodroma Hurgada.

Sobe: Hotelski kompleks čine tri celine: Fort Arabesque Resort & Spa, The West Bay (+16 god.) i Villas of Fort Arabesque (+16 god.). Fort Arabesque Resort & Spa, idealan za porodice, ima 321 sobu, svaka ima: kupatilo, fen, TV, telefon, mini bar, klima uređaj, sef, balkon ili terasu. Standardne sobe su veličine 30 m2, superior 38 m2 a family su 42 m2.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana, sa raznovrsnom ponudom jela lokalne i internacionalne kuhinje, u sastavu hotela je nekoliko a la carte restorana i barova (pored bazena, na plaži, u lobiju…), raznih prodavnica, menjačnica, servis za pranje i peglanje i internet centar.

Sport i zabava: Gostima hotela Fort Arabesque Resort & Spa na raspolaganju su 4 spoljljašnja bazena (neki se zimi greju), stoni tenis, staza za trčanje, teretana i savremeno oprmljen spa centar, razni sportovi na vodi, dečiji klub sa animacijom. Ležaljke, suncobrane i peškire, pored bazena i na plaži, dostupni su gostima, bez doplate.

http://www.fortarabesque.com/

U pretraživaču sa desne strane (na mobilnim uređajima dole u nastavku) vam se nalazi kalenadar sa ponuđenim terminima za vaše letovanje u Hurgadi 2020 vrlo jednostavno birate datum koji želite broj ljudi koji putuje, i kalkulator će vam dati konačnu cenu sa svim troškovima i sa svim uključenim First Minute popustuima. Za sve nejasnoće kontaktirajte službu rezervacija 066 5560 001 ; 018 560 001

Ocenite aranžman
[Total: 3 Average: 5]