Leto 2018 JERISOS!

VILA AVRAMIDIS

Opis vile:

Vila Avramidis se nalazi na 70 metara od plaže. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima i apartmanom sa kuhinjom, kupatilom i prostranim terasama od kojih pojedine imaju pogled na more, TV i AC, bežični internet.

OPIS SMEŠTAJA:
Studio 1/2 – dva klasična ležaja ili francuski ležaj, kuhinja, kupatilo(TWC), terasa, AC.
Studio 1/2 +1 dva klasičnaležaja i jedan pomoćni- manjih dimenzija, kuhinja, kupatilo(TWC), terasa, AC.
Studio 1/3 + 1 – tri klasična ležaja i jedan pomoćni na izvlačenje, kuhinja, kupatilo (TWC), terasa sa pogledom na more.
Apartman 1/2 + 1/2 – dve odvojene spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem a druga sa dva klasična ležaja, odvojena kuhinja, kupatilo(TWC), terasa sa pogledom na more.

POPUSTI ZA RANI BOOKING

15% za uplate u celosti

10% za uplatu rezervacije

popusti se ne sabiraju i ne važe za smene sa *

akcija važi do 08.01.2018

za uvećani prikaz klikom na cenovnik ispod

CENE SU IZRAŽENE U EUR ZA NAJAM STUDIJA/APARTMANA ZA 11 dana/10 noći

PROGRAM PUTOVANJA ZA NAJAM APARTMANA:

POČETAK ARANŽMANA: aranžman počinje datumom ugovorenim u agenciji organizatora ili agenta posrednika u prodaji. Smeštaj u studije/apartmane prvog dana od 14.00 h po grčkom vremenu.
ZAVRŠETAK ARANŽMANA: aranžam se završava datumom ugovorenim u agenciji organizatora ili agenta posrednika u prodaji. Napuštanje smeštaja najkasnije do 09.00 h po grčkom vremenu.

PROGRAM PUTOVANJA ZA AUTOBUSKI PREVOZ:
POLAZAK: autobus polazi dan ranije prema odabranom datumu iz tabele i iz gradova i mesta polazaka po satnicii iz tabele autobuskog prevoza (istaknuto na sajtu kod odabrane destinacije) .Pauza je predvidjena u motelu ,,Predejane,, u trajanju od 30min. U toku putovanja prave se još jedna ili dve kraće toalet pauze. Dolazak na destinaciju u ranim popodnevnim časovima. Smeštaj u studije/apartmane najranije od 14.00h po grčkom vremenu.
POVRATAK: napuštanje smeštajnih jedinica do 09.00h po grčkom vremenu. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Predviđen polazak autobusa u poslepodnevnim časovima (tačna satnica istaknuta na oglasnim tablama u svakoj vili na dan smene). Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak u jutarnjim satima na mesto polaska.

CENA AUTOBUSKOG PREVOZA:

ARANŽMAN OBUHVATA:

· smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici za 10 noćenja, na bazi najma studija / apartmana prema cenovniku iz tabele
· troškovi organizacije i vođstvo puta
· usluge predstavnika agencije u toku boravka na destinaciji

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

· autobuski prevoz (osim u smenama sa *)
· međunarodno putno zdravstveno osiguranje: preporučujemo Wiener Stadische osiguranja možete uplatiti u agenciji.Putnici koji imaju kartice zdravstvenog osiguranja ,a koje pokrivaju Evropske zemlje ne plaćaju.
· individualni troškovi
· fakultativni izleti
· doplata za klima uređaj u smeštajnim objektima gde je naznačeno
· od 01.01.2018. godine Grčke vlasti planiraju plaćanje boravišne takse (nije uključeno u cenu).

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

· plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu Bance Intesa za efektivu
· uplaćeni iznos ne podleže promeni usled promena kursa EUR/RSD
· GOTOVINOM – uplata avansa od 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre početka aranžmana
· PLATNIM KARTICAMA (Dina, Visa, Master, Maestro) – isti uslovi kao za gotovinu.
· ČEKOVIMA GRAĐANA – uplata avansa od 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% odloženim plaćanjem do 15.12.2018. godine, uz deponovanje čekova prilikom rezervacije i sa datumom realizacije isključivo 01 ili 15. u mesecu.
· PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE – uplata avansa od 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije do 15.12.2018. godine, sa dospećem rate svakog 15- og u mesecu (organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica čija rešenja o administrativnoj zabrani prihvata. Iznos duga koji ide preko administrativne zabrane obračunava se po prodajnom kursu EUR Komercijalne banke na dan izdavanja rešenja o administrativnoj zabrani).

OPŠTE NAPOMENE:
· Organizator putovanja nije ovlašćen i ne može donositi sud o valjanosti putnih i drugih isprava.Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze.Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti uskrate ulazak putniku na teritoriju EU.Za ulazak u zemlje EU neophodno je da putna isprava važi minimum 6 meseci od završetka planiranog putovanja
· Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama,novcu i stvarima na polasku,tokom putovanja i za vreme boravka na destinaciji.Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije(kradje,gubitka..)već je to u isklljučivoj nadležnosti policijskih organa,kojima se u tom slučaju treba odmah obratiti.
· Minimalan broj putnika za organizaciju kod autobuskog prevoza je 45.Agencija zadržava pravo korekcije cene,izmene programa ili otkaza putovanja u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, pod uslovom da putnik bude obavešten o istom najmanje 5 dana pre započinjanja putovanja.
· Maloletna lica koja putuju samostalno ili sa pratiocima,za izlazak iz države neophodna je saglasnost oba roditelja(ili roditelja koji ne putuje sa maloletnim licem) da pomenuto lice može preći granicu samostalno ili sa punoletnim pratiocem,overena kod notara.

Organizator putovanja ima propisanu POLISU OSIGURANJA u slučaju insolventnosti i naknade štete broj 70004675 od 26.01.2017 kod Kompanije DUNAV OSIGURANJE a.d.o.Beograd,Makedoska 4., www.dunav.com, Email:kontaktcentar@dunav.com, tel:0800 386 286.
Cenovnik br.1 od 20.11.2017.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja Licenca OTP 182/2010

Ocenite aranžman
[Total: 3 Average: 2.7]