Image default
Neos Marmaras letovanje 2023

Kalina Neos Marmaras , Grčka, Sitonija Leto 2022

Kalina Neos Marmaras

Grčka, Sitonija Leto 2022

Opis i lokacija: Dvospratna kuća sa prizemljem okružena zelenilom, skromnog izgleda i kvaliteta koja se nalazi na oko 400 m od centra.

Udaljenost od mora i plaže: Kuća je udaljena na oko 200 m od najbliže plaže (male uvale) i na oko 550 m od poznate Paradiso plaže.

Ležaljke i suncobrani: ne.

Smeštaj: Kuća poseduje studija za 2 osobe od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja (fioka koja se izvlači iz osnovnog ležaja). Svi studiji su opremljeni TWC-om (bez ograđene tuš kade u nekim od studija), TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. Studiji u prizemlju imaju prostor u funciji terase. U sklopu kuće postoji wifi (slabog protoka) za ograničen broj korisnika, dostupan u period jun – septembar.

Parking: Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 250m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Usluga: Najam.

Važna napomena: Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja  ne snosi odgovornost i ne može uticati.

 

Ocenite aranžman
[Total: 0 Average: 0]

Proverite i ovo...

Grčka Letovanje 2023 – Neos Marmaras – zaliv Simonitiko – Kuća Zeppos Garden

nikola

Vila Ina 2 – Letovanje 2022

nikola

Vila Panorama – Letovanje 2023

nikola