Image default
Bodrum leto 2024

Hotel Bodrum Sky Life 4* , Bodrum autobusom 2022, Turska 2022

BODRUM LETOVANJE 2022, letovanje 2022

BODRUM SKY LIFE 4*

 

Lokacija: nalazi se u Gumbetu, oko 3 km od centra Bodruma.  Hotel je renoviran 2016. godine. U blizini hotela nalaze se brojni barovi i prodavnice.

Plaža: nalazi se oko 200 m od Gumbet plaže.

Ležaljke i suncobrani: na plaži (dodatno se plaćaju).

Sadržaj: recepcija, restoran, bar pored bazena, bazen za odrasle i decu.

Smeštaj: Standardne sobe – dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, TV-om, sefom (dodatno se plaća), klima uređajem, mini barom (dodatno se plaća), telefonom, fenom. Superior sobe su opremljene novijim nameštajem.

WiFi: Besplatan u zajedničkim prostorijama i sobama. Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet  biti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničkih uslova.

Usluga: All inclusive – sve uključeno prema hotelskim pravilima – švedski sto – samoposluživanje uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama).

Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID-19, hoteli zadržavaju pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga (kao i koncepta all inclusive-a) kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

SMART BODRUM HOLIDAY 4* ,TURSKA, BODRUM

nikola

Costa Akkan Suites 4* – Letovanje Turska Bodrum 2022 . Bodrum 2022

nikola

SKY VELA HOTEL *** Bodrum Letovanje 2022

nikola