Image default
Alanja leto 2024

Hotel Gardenia**** – Alanja 2023 , Turska letovanje 2023

A L A N J A

7,10,11,14 noći

 PAKET ARANŽMAN: AVION ( ČARTER LET ) + TRANSFER + SMEŠTAJ

Hotel Gardenia ****

Alanja leto 2023 – Turska Avionom 2023

Hotel se nalazi samo 50 m od Kleopatrine plaže u širem centru Alanje. U neposredoj blizini hotela je Damlataš pećina i muzej grada Alanje

Alanja se nalazi na idealnom mestu, u blizini je Antalija, mnoge arheološke iskopine i ostaci drevnih gradova, u unutrašnjost Anadolijemožete brzo da stignete, a za jedan dan vožnje ste u Kapadokiji, pa je ovo jedan od najboljih izbora za letovanje u Turskoj. Na opise plaže nije potrebno trošiti mnogo reči jer slike sve govore. U blizini se nalaze i mnoge vizantijske ruševine čiji obilazak organizuje većina hotela a izleti nisu skupi.

Letovanje u Alanji 2022

Ako se sagledaju brojne diskoteke, veliki broj pabova i restorana, ova tvrdnja izgleda kao apsolutna istina. Veliki broj spomenika od istorijskog znacaja, 26 km duga pešcana obala, prijatna atmosfera i izvanredan nocni život, su bez pogovora odrednice koje Alanju svrstavaju medu jednu od turisticki najatraktivnijih destinacija.

Lokacija:
Hotel se nalazi 50 m od Kleopatrine plaže na idealnoj lokaciji u širem centru Alanje, od Antalijskog aerodroma je udaljen 125 km. Hotel je počeo sa radom 1992. godine a renoviran je 2010.godine.

Plaža:
Hotel se nalazi na 50 m od najlepše plaže cele regije (Kleopatrina plaža). Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu  se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
U hotelskom sadržaju su: recepcija, bar na plaži (plaća se), lobby bar, bar na bazenu, glavni restoran, a la carte restoran (plaća se), spoljašnji bazen sa delom za decu, sauna, tursko kupatilo, teretana, bilijar (plaća se), frizer (plaća se), stoni tenis, stoni fudbal, pikado, internet kafe (plaća se), bežični internet (plaća se), usluga pranja i peglanja veša (plaća se), menjačnica, 3 teniska terena nalaze se preko puta hotela i korišćenje istih se naplaćuje, motorni sportovi na vodi (plaćaju se).

Sobe:
Hotel ima 119 stanadrdnih soba (većina soba je okrenuta ka moru). Sobe su standardne (površine od oko 20 m2) za najviše 3 osobe. Sobe su klimatizovane, imaju balkon i svaka soba je opremljena sefom (plaća se), SAT TV-om, mini barom (plaća se), telefonom, kupatilom sa kadom ili tuš kabinom, fenom za sušenje kose.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga. 

Kontakt:

www.gardeniahotels.com

Napomena:
Hotel se nalazi samo 50 m od Kleopatrine plaže u širem centru Alanje. U neposredoj blizini hotela je Damlataš pećina i muzej grada Alanje

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 5]

Proverite i ovo...

Eftalia Spalsh 5*,Alanja leto 2023,Turska Avionom 2023

nikola

Hotel GRAND KAPTAN*****  ,ALANJA LETO 2023

nikola

Saphir Hotel 5*, Alanja, Leto 2023

nikola