Alanja avionom iz nisaAlanja hoteliAlanja leto 2024Turska avionom iz NIŠA

Hotel Kleopatra Celine 4* – Turska Leto 2023

A L A N J A

 PAKET ARANŽMAN: AVION ( ČARTER LET ) + TRANSFER + SMEŠTAJ

Hotel kleopatra celine ***  – Alanja leto 2023

Turska Avionom iz NIŠA I BEOGRAD

Naše mišljenje 3*+

Lokacija:
lokacija ovog hotela, omogućava gostima da uživaju u čarima mora i najpoznatije peščane plaže ove regije – Kleopatrina plaža. Hotel Kleopatra Celine  se nalazi preko puta same plaže Kleopatra (na 30 m od koje je deli ulica i šetalište), nepuna 2 km od samog centra grada Alanja, a 118 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima ukupno 67 moderno opremljenih soba i sastoji se od jedne zgrade sa 5 spratova.

Hotel je preporuka za parove ali i ostale kategorije putnika.
Sobe: 67 Zgrada: 1 Spratova: 5 Liftova: min. 1

Hotelska ponuda:
restoran, 2 bara (u okviru restorana i lobi bar), TV sala, besplatan Wi-Fi internet u lobiju (ograničena brzina), otvoren bazena za odrasle sa manjim dleom za decu, manji Spa centar sa prostorijama za masažu i kozmetičke tretmane (korišćenje uz doplatu), sauna, usluge doktora i usluge prenja veša (uz doplatu), recepcija, kao i mini market, manja sala za sastanke, besplatne ležaljke i suncobrane pored bazena.

Ponuda za najmlađe:
manji deo otvorenog bazena za odrasle, sportske aktivnosti na gradskoj plaži Kleopatra, sportovi na vodi (uz doplatu), dečiji krevetac u sobi (na zahtev).

Sportske aktivnosti:
odbojka na gradskoj plaži Kleopatra, kao i mnogi sportovi na vodi (uz doplatu).

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sportovi na vodi, manji Spa centar sa prostorijama za masažu i kozmetičke tretmane (korišćenje uz doplatu), sauna, usluge doktora i usluge prenja veša, mini bar, sef, ležaljke i suncobrani na plaži, sobna usluga, flaširana i uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, sladoled, svi kolači izvan standardne restoranske ponude, internet u sobama, sva pića i hrana posle 22:00 h, telefon i faks, hrana i piće na plaži.

Plaža:
gradska peščana plaža Kleopatra je 30 m od hotela (prelazi se ulica i šetalište). Na ulasku u more ima delova sa prirodnim kamenim pločama ali je normalan pristup i ulazak u more. Ležaljke i suncobrani na plaži su uz doplatu. U baru na plaži su bezalkoholna domaća pića uz doplatu. Hotel nema peškire za plažu.

Sobe:
Standard sobe, ukupno 53 sobe, za smeštaj maksimalno 2 osobe sa pogledom na kopno ili delimičnim pogledom na more, su manje kvadrature, površine oko 18 m². Sve sobe su slično opremljene i sadrže: 1 francuski krevet ili 2 odvojena kreveta, imaju kupatilo sa tuš kabinom/ WC, fen za kosu, individualni klima uređaj, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), LED TV, satelitsku TV, telefon, balkon ili terasu.

Suite sobe, ukupno 10 sobe, za smeštaj maksimalno 2+2 osobe ili 4 odrasle osobe, sa pogledom na kopno ili delimičnim pogledom na more, su kvadrature oko 38 m² i imaju dve prostorije (spavaću i dnevnu sobu). Sve su slično opremljene i sadrže: 1 francuski krevet ili 2 odvojena kreveta u spavaćoj sobi i 1 sofu ili trosed na rasklapanje u dnevnoj sobi, imaju jedno kupatilo sa tuš kabinom/ WC, fen za kosu, individualni klima uređaj, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), LED TV, satelitsku TV, telefon, balkon ili terasu.

Ishrana:
all inclusive – „sve uključeno“ prema hotelskim pravilima i terminima do 22:00 h, doručak, ručak i večera, snekovi u baru restorana, popodnevna kafa i kolači prema hotelskim terminima i pravilima (samoposluživanje – izbor više jela). Uključena su lokalna bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskim terminima. Sva pića se služe u čašama. Sva hrana i piće na plaži se plaćaju.

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA UPLATU AKONTACIJE OD UKUPNE CENE ARANŽMANA. CENE ZA LETO 2023 SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING 

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI 

Putnik uplatom arnazmana  potvrdjuje da je upoznat sa mogućnostima promene formalnuh uslova zahtevanih od strane nadležnih epidemioloških i državnih vlasti, od trenutka zaključenja ugovora pa do završetka putovanja, koji se uslovi moraju poštovati, a kako se radi o opšte poznatim okolnostima koje se, u ovoj specifičnoj opšteprisutnoj situaciju menjaju iz dana u dan, ove promene (popunjavanje odredjenih formulara na granici,  posebni testovi koje zahteva odredišna ili tranzitna zemlja, eventualna izolacija itd. ) ne predstavljaju opravdan razlog za eventualni otkaz putovanja, i osnov isključenja primene Opštih uslova organizatora putovanja.

CENE U TABELI SU PO OSOBI SA POLASKOM IZ BEOGRADA ZA LETOVE IZ NIŠA KONTAKTIRAJTE

 

Ocenite aranžman
[Total: 3 Average: 5]

Proverite i ovo...

Villa Sunflower Hotel, Alanja letovanje 2023,Turska

nikola

Granada Luxury Beach 5*, Alanja, Leto 2023

nikola

Justiniano Club Beach 4*, Leto 2023, Turska

nikola