Image default
Alanja avionom iz nisa

Hotel Long Beach Resort Hotel ***** Alanja 2023

ALANJA

          PAKET ARANŽMAN : AVION ( ČARTER LET ) + TRANSFER + SMEŠTAJ

Hotel Long Beach Resort Hotel *****– Alanja leto 2023- Turska Avionom 2023

Alanja letovanje 2023 • Direktan čarter let • Turska

Alanja se nalazi na idealnom mestu, u blizini je Antalija, mnoge arheološke iskopine i ostaci drevnih gradova, u unutrašnjost Anadolijemožete brzo da stignete, a za jedan dan vožnje ste u Kapadokiji, pa je ovo jedan od najboljih izbora za letovanje u Turskoj. Na opise plaže nije potrebno trošiti mnogo reči jer slike sve govore. U blizini se nalaze i mnoge vizantijske ruševine čiji obilazak organizuje većina hotela a izleti nisu skupi.

Letovanje u Alanji 2023

Ako se sagledaju brojne diskoteke, veliki broj pabova i restorana, ova tvrdnja izgleda kao apsolutna istina. Veliki broj spomenika od istorijskog znacaja, 26 km duga pešcana obala, prijatna atmosfera i izvanredan nocni život, su bez pogovora odrednice koje Alanju svrstavaju medu jednu od turisticki najatraktivnijih destinacija.

U pretraživaču sa desne strane vam se nalazi kalenadar sa ponuđenim terminima za vaše letovanje u Alanji 2022 vrlo jednostavno birate datum koji želite broj ljudi koji putuje, i kalkulator će vam dati konačnu cenu sa svim troškovima i sa svim uključenim First Minute popustuima. Za sve nejasnoće kontaktirajte službu rezervacija 066 5560 001 ; 018 560 001

CENOVNIK LETO 2023 U PRIPREMI

 

Ocenite aranžman
[Total: 0 Average: 0]

Proverite i ovo...

Antalijska Regija – Alanja Leto 2023 – Hotel OBA STAR 4*

nikola

White City Beach Hotel , Alanja, Turska, Leto

nikola

Alanja, Turska – letovanje avionom iz Niša i Beograda ,Kleopatra Dreams Beach 4*

nikola