Image default
Alanja avionom iz nisaAlanja leto 2024Turska avionom iz NIŠA

Hotel Parador Beach *** – Turska Letovanje 2023

aL A N J A

10 ili 11 noći

          PAKET ARANŽMAN : AVION ( ČARTER LET ) + TRANSFER + SMEŠTAJ

Hotel Parador Beach *** – Alanja leto 2023 – Turska Avionom 2023

Lokacija:
hotel Parador Beach 3* se nalazi preko puta plaže (oko 50 m, deli ulica i šetalište) u gradu Alanja, oko 1 km od grada, oko 3 km od tvrđave i Aquaparka u Alanji, 120 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima ukupno 80 soba.

Hotelska ponuda:
restoran, dva lifta, bazen sa delom za decu, bar pored bazena, lobi bar, TV kutak, bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, besplatan Wi-Fi internet u lobiju, odbojka na pesku, stoni tenis, fitnes, večernja animacija.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sobna usluga, ležaljke i suncobrani na plaži, sva hrana i piće sa bara na plaži, sva pića u lobi baru nisu uključena u AI koncept, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, sladoled, uvozna i flaširana pića, doktor, servis za pranje rublja, rent a car, telefon, sportovi na vodi, bilijar, Wi-Fi u sobama, mini bar, telefon, sef.

Plaža:
Preko puta ulice i šetališta je peščano-šljunkovita plaža. Ležaljke i suncobrani su uz doplatu. Sva hrana i piće na plaži je uz doplatu. Ne postoji mogućnost iznajmljivanja peškira.

Smeštaj:
standardne sobe imaju: klima uređaj, SAT TV, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon.

Ishrana:
all inclusive – „sve uključeno“ prema hotelskim pravilima i terminima: doručak, ručak, večera, alkoholna i bezalkoholna pića u glavnom restoranu i pored bazena. Pića u baru na plaži i u baru u lobiju nisu uključena u all inclusive koncept, sva pića su uz doplatu.

CENOVNIK LETO 2023 U PRIPREMI

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA UPLATU AKONTACIJE OD UKUPNE CENE ARANŽMANA. CENE ZA LETO 2023 SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING 

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI 

U pretraživaču vam se nalazi kalenadar sa ponuđenim terminima za vaše leto 2023 u vrlo jednostavno iz padajuceg menija izaberete mesto polaska NIŠ ILI BEOGRAD  zatim birate datum koji želite broj ljudi koji putuje, posle svakog unosa pretisnite pretraži i kalkulator će vam dati konačnu cenu sa svim troškovima i sa svim uključenim First Minute popustuima. Molimo vas da telefonski proverite cenu dešava se da usled ažuriranja sistem pogreši cenu. Za sve nejasnoće kontaktirajte službu rezervacija 066 5560 001 ; 018 560 001

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Botanik Platinum 5* – Alanja 2022

nikola

Grand Okan Hotel, Alanja , Leto 2023, Turska avionom iz Niša

nikola

Delphin Deluxe Resort 5*, Leto 2023, Turska

nikola