Image default
Side avionom iz nisaTurska avionom iz NIŠA

Hotel Side Star Resort 5* , Turska, Side, letovanje avionom iz Niša 2023

Hotel Side Star Resort 5*

Letovanje avionom iz Niša 2023

 

Lokacija:
Hotel Side Star Resort 5* je smešten na početku regije Side i nalazi se sopstvenoj peščanoj plaži označenoj plavom zastavicom, koja je udaljena od glavne zgrade svega 200 m. Otvoren je 2002. godine a renoviran 2010. godine. Sa kapacitetom od 462 sobe i ukupno čak 1275 ležaja, nalazi se na samo 10-ak minuta vožnje taksijem ili dolmušem od istorijskog poluostrva Side. Hotel gostima nudi odličnu i profesionalnu uslugu i udoban smeštaj a prostire se na površini od čak 30.000 m². Udaljen je 22 km od starog rimskog amfiteatra Aspendos, 50 km od aerodroma Antalija i 60 km od centra Antalije. Svih 462 smeštajne jedinice su raspoređene u glavnoj zgradi i 4 aneks zgrade. Svih 5 zgrada imaju po 5 spratova sa ukupno 8 liftova.

Hotelska ponuda:

glavni restoran kapaciteta do 850 mesta, 3 à la carte restorana sa po 40 mesta: meksički, istočni i turski (u cenu uključena večera za goste koji borave minimum 7 dana, uz obaveznu rezervaciju, dodatna poseta se naplaćuje), 4 bara (Lalezar Bar, bar na bazenu, bar na plaži i u diskoteci), ukupno 4 bazena (glavni spoljašnji hotelski bazen oko 940 m² površine, 1 zatvoreni bazen, 1 dečiji i 1 bazen sa 3 tobogana), tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, fitnes centar, 3 tobogana – korišćenje prema hotelskim terminima, 2 teniska terena sa čvrstom podlogom, stoni tenis, aerobik, akva aerobik, step aerobik, boćanje, odbojka na plaži i u vodi, mini golf, besplatan Wi-Fi internet u svim sobama i zajedničkim prostorijama (manje brzine do 2 MB/s), parking do 50 mesta, različite vrste animacija za odrasle i decu – profesionalni šou program, muzika uživo, diskoteka (pića uključena do 02:00h), tematske večeri (gala veče, tursko veče), dnevna i večernja animacija, “medeni mesec” koncept. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Mini bar se se dopunjava svakodnevno (voda, sokovi i pivo).

Ponuda za najmlađe:

mini klub za decu od 4-12 godina, tinejdž klub za uzrast 12-16 godina, mini disko (nakon večere a pre hotelske animacije), 2 dečija bazena, igralište na otvorenom, zabavni park, stolice u restoranu kao i krevetac u sobi, iznajmljivanje dečijih kolica (besplatno, na zahtev).

Sportske aktivnosti:

fitnes centar, stoni tenis, boćanje, vežbe na otvorenom, aerobik, akva aerobik, step aerobik, pilates, igraonica sa dvoranom za kuglanje, kompjuterske igrice, internet café i bilijar, odbojka na plaži i u vodi, kao i mnogi motorizovani sportovi na vodi (uz doplatu), 2 teniska terena sa čvrstom podlogom (oprema i osvetljenje uz doplatu), itd.

Plaža: privatna peščana plaža se nalazi na samo 200 m od glavne zgrade hotela, dužine 250 m i širine 150 m, označena plavom zastavicom. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Smeštaj:

Smeštajni kapaciteti od ukupno 462 sobe su raspoređeni u glavnoj zgradi i 4 aneks zgradi. Sve zgrade imaju po 5 spratova sa ukupno 8 liftova.

Standard sobe sa pogledom na kopno (za smeštaj maksimalno 3 osobe) – 220 soba (uključujući 5 soba za osobe sa posebnim potrebama) i Standard sobe sa delimičnim pogledom na more (za smeštaj makismalno 3 osobe) – 37 soba, su iste površine 24 m², raspoređene u svim zgradama, sve imaju balkon ili terasu. Identično su opremljene i sadrže: dva odvojena kreveta ili jedan francuski krevet (uz mogućnost dodavanja jednog pomoćnog kreveta na rasklapanje ili sofu), kupatilo sa tuš kabiom/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantil (uz doplatu) i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, laminat na podu, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon. Sobe se čiste svakog dana, a zamena posteljine i peškira u sobi se vrši tri puta nedeljno.

Porodične sobe sa pogledom na kopno (za smeštaj maksimalno 4 osobe) – 77 soba, kao i Porodične sobe sa delimičnim pogledom na more (za smeštaj maksimalno 4 osobe) – 56 soba, su iste površine oko 40 m², raspoređene u svim zgradama, sve imaju balkon ili terasu. Sastoje se od dve prostorije odvojene vratima, identično su opremljene i sadrže: dva odvojena kreveta i jedan francuski krevet, jedno kupatilo sa tušem/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantile (uz doplatu) i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, laminat na podu, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon. Sobe se čiste svakog dana, a zamena posteljine i peškira u sobi se vrši tri puta nedeljno.

Suite sobe (za smeštaj maksimalno 5 osoba) – ukupno 6 soba, površine 60 m², raspoređene u svim zgradama, sve imaju balkon ili terasu. Sastoje se od tri prostorije odvojene vratima, identično su opremljene i sadrže: dva odvojena kreveta i jedan francuski krevet, jedno kupatilo sa tušem i đakuzijem/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantile (besplatno) i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, laminat na podu, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon. *Na dan prijave/ dolaska u hotel goste čeka šampanjac, korpa sa voćem a jednom tokom boravka i doručak u sobi (uključeni ceđeni sokovi). Sobe se čiste svakog dana, a zamena posteljine i peškira u sobi se vrši tri puta nedeljno.

Large sobe (za smeštaj maksimalno 4 osobe) – 66 soba, su površine 32 m², raspoređene u svim zgradama, sve imaju balkon ili terasu. Sastoje se od jedne veće prostorije, dentično su opremljene i sadrže: 1 francuski krevet i 1 singl krevet standardnih dimenzija (uz mogućnost dodavanja jednog pomoćnog kreveta na rasklapanje ili sofe), kupatilo sa tuš kabinom/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantil (uz doplatu) i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, laminat na podu, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon. Sobe se čiste svakog dana, a zamena posteljine i peškira u sobi se vrši tri puta nedeljno.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:

sve vrste masaža, igraonica (bilijar, kuglanje, kompjuterske igrice i internet café), svi sportovi na vodi, sobna usluga u toku celog dana, oprema i osvetljenje za teniske terene, hemijsko čišćenje, pranje veša, usluge hotelskog doktora, telefon i fotokopiranje, zlatara, mini market, rent-a-car, prodavnica kože, frizer, fotograf, sva pića nakon 24:00h osim u diskoteci (piće uključeno do 02:00 h), sveže ceđeni sokovi, kokteli, određene vrste vina i šampanjca, uvozna flaširana brendirana pića, itd.

Ishrana:
All inclusive “sve uključeno” – samoposluživanje, izbor više jela, prema hotelskim pravilima i terminima – doručak, kasni doručak, ručak, večera; à la carte restorani uz rezervaciju; kafa i čaj u baru na bazenu, sladoled na baru na bazenu i razni snekovi u baru na plaži u toku dana po satnicama hotela, kao i noćni snekovi u bistroulokalna domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Sva pića se služe u čašama.

https://www.sidestarhotels.com/resort/en

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA UPLATU U IZNOSU OD 40% OD UKUPNE CENE ARANŽMANA. CENE ZA LETO 2022 SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING 

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI 

U pretraživaču vam se nalazi kalenadar sa ponuđenim terminima za vaše leto 2022 u vrlo jednostavno iz padajuceg menija izaberete mesto polaska NIŠ  zatim birate datum koji želite broj ljudi koji putuje, posle svakog unosa pretisnite pretraži i kalkulator će vam dati konačnu cenu sa svim troškovima i sa svim uključenim First Minute popustuima. Molimo vas da telefonski proverite cenu dešava se da usled ažuriranja sistem pogreši cenu. Za sve nejasnoće kontaktirajte službu rezervacija 066 5560 001 ; 018 560 001

Ocenite aranžman
[Total: 4 Average: 3]

Proverite i ovo...

Hotel Numa Bay Exclusive ***** Turska Alanja 2023

nikola

Villa Sunflower Hotel, Alanja letovanje 2023,Turska

nikola

Turska,Side,Lyra Resort Hotel 5*,Leto 2023

nikola