Image default
aranzmani evropske metropoleGradovi evrope putovanjaNova godina 2024

Jahorina Nova godina 2023

Nova godina Jahorina 2023

6 DANA (5 noćenja)
TERMIN: 27.12.2022 – 01.01.2023.

JAHORINA OLIMPIJSKA PLANINA – 1984. godine Jahorina je imala čast da ugosti neke od disciplina Zimskih Olimpijskih igra koje su se održavale u Sarajevu. U rasponu od 1300-1800 m/nv prostire se ukupno 35 km skijaških staza različite težine a 2 ski lifta (tanjir/sidro), 1 dvoseda i 4 šestoseda, 1 četvorosed i 2 gondole brinu se za prevoz skijaša. Zbog izuzetno specifične klime, koja je spoj one mediteranske i kontinentalne, Jahorina zimi predstavlja raj za skijaše na kojemu je moguće u isto vreme uživati u skijanju na debelom pokrivaču snega tako i u sunčanom i vedrom vremenu. Oštar vazduh koji udiše život osvojiće Vas prvog sekunda boravka na olimpijskoj lepotici. Već u narednim minutima srce će Vam osvojiti pejsažima od kojih zastaje dah. Duboka tišina planinskih vrhova, vidik koji se proteže u nepregled nateraće Vas na poštovanje ove planine i njenih bogatih darova.

 

 

PANSION OGNJIŠTE

1/2 soba 260 – 220 eur

1/3  soba 250 – 210 eur

APARTMANI JAHORINSKI KONACI

1/3 studio 215 – 175  eur

1/4 apartman  215 –  175 eur

1/4 studio 180 – 140  eur

1/4 apartman  190 –  150 eur

 

Cene u tabelama (cenovniku) su obračunate po osobi za polazak iz  Beograda.

Doplate i umanjenja za polazak iz ostalih gradova u odnosu na cenu iz cenovnika:

Novi Sad: +10€ miniimum 40 plativih

Niš: +15€   miniimum 40 plativih

SOPSTVENI PREVOZ: – 25€

Program putovanja:

1.Dan: Beograd – Jahorina
Okupljanje u ranim jutarnjim časovima na parkingu kod Sajma za polazak iz Beograda (za polazak iz Novog Sada na parkingu ispred ž.stanice, za polazak iz Niša sa parking kod DIS-a). Dolazak na Jahorinu u prepodnevnim časovima i smeštaj u apartmane/hotel.

2-5. Dan: Jahorina skijanje
Skijaški dani. Za one koji ne skijaju biće organizovane višečasovni obilazak Sarajeva. Organizovan doček Nove godine u jednom od klubova ili restorana na Jahorini (fakultativno).

06.Dan: Jahorina – Beograd
Najizdržljiviji moći će da skijaju i poslednji dan. Polazak za Beograd/Novi Sad/Niš u popodnevnim časovima. Dolazak u Beograd u ponoć, Niš/ Novi Sad posle ponoći.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

● 5 noćenja sa uslugom iz tabele (noćenje, noćenje sa doručkom, plupansion)

● Autobuski prevoz iz Beograda, Niša i Novog Sada, autobusima visoke turističke kategorije

● Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana i organizaciju putovanja u celini

● Popust na kupovinu četvorodnevnog, petodnevnog i šestodnevnog ski passa

● Popust na iznajmljivanje bord i ski opreme za četiri i pet dana 30%

● Popust na individualne i grupne časove skijanja i borda

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

Boravišna taksa 1,8€/dan (uplaćuje se u agenciji)

● Fakultativni izleti (izlet u Sarajevo, doček Nove Godine-uplaćuje se u agenciji)

● Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom

● Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom i doplatom za Covid-19

● Ski pass

● Ski i bord oprema

● Časovi skijanja i borda

– Troškovi promene već potvđenih rezevacija – 1000 rsd po promeni
– Doplata za gorivo – u slučaju povećanja cene goriva

 

NAČIN PLAĆANJA:
1. Gotovinsko plaćanje: depozit 5000RSD prilikom rezervacije, 3000RSD dvadeset dana nakon prijave, ostatak (u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Komercijalne banke na dan uplate) najkasnije do 15.decembra 2022.godine
2. Čekovi građana: mogućnost plaćanja do 1.marta 2023. godine.
3. Kredit: mogućnost plaćanja kreditnim karticama Komercijalne banke
4. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja.

Rok za prijavljivanja je 10 dana predpolazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenihputnika.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

OPIS SMEŠTAJA:

Apartmani „Jahorinski Konaci“
Apartmani „Jahorinski konaci“ su smešteni u samom centru Poljica, okruženi brojnim etno restoranima, kafićima, ski-rentalima i marketom. Nalaze se na samoj stazi Poljice na 1400m nadmorske visine, jednim delom sa pogledom na ski staze. Lokacija apartmana je idealna jer omogućava prilaz apartmanima vozilom i takođe je moguć režim ski in/out. U objektu se nalazi kafić sa fast food hranom kao sto su pizza, sendviči, uštipci sa kajmakom i slično, ski rental koji ujedno služi i kao skijašnica svim gostim objekta. Iznad objekta, a u neposrednoj blizini od glavnog ulaza, nalazi se očišćeni parking. Objekat poseduje sedam apartmana i pet studija, moderno opremljenih, prilagođeni su planinskom stilu, odišu toplinom i ugodni su za boravak u zimskim danima. Objekat je opremljen centralnim grejanjem, tv-om, total tv-om, WiFi internet signalom.
Svaki od navedenih apartmana predviđen je za smeštaj do maksimalno 5 osoba. Apartmani se sastoje od kupatila sa tuš kabinom, tv, total tv, mini kuhinje sa posuđem, spavaće sobe i dnevnog boravka (mogucnost spavanja). Spavaća soba je dvokrevetna sa francuskim ležajem, a dnevni boravak se može koristiti za spavanje tri osobe na pomoćnim ležajima (konforne sofe i kauči na zavlačenje). Klubski sto u dnevnom boravku ujedno može služiti i kao trpezarijski sto. Apartmani su veličine 40 m2.
Studija su predviđena za smeštaj do maksimalno četiri osobe. U svakom studiju nalazi se kupatilo sa tuš kabinom, tv, total tv, mini kuhinja, francuski lezaj sa dvije fotelje na razvlacenje koje sluze kao pomocni lezaji, a standardnih su dimenzija kreveta. Stolovi koji su postavljeni u dnevnom boravku izvrsno služe i kao zamena za trpezariju. Svaki studio je veličine 27 m2.

Šumarska kuća „Pansion Ognjište“
Šumarska kuća „Pansion Ognjište“,nalazi se u neposrednoj blizini (80m) najposjećenije i druge najduže staze na Jahorini, stazi Poljice na kojoj su instalirani baby ski lift , sidro i šestosed. Pansion Ognjište posjeduje 24 sobe, dvokrevetne, trokrevetne i šestokrevetne. U sklopu pansiona gostima su na raspolaganju restoran Ognjište sa preko 60 mesta, kamin sala, terasa u staklu sa pogledom na stazu, skijašnica i mini sauna. Ponuda i usluga pansiona je višenamenska i nije isključivo vezana za zimsku sezonu.

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja. Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije uskljadjen sa YUTA standardom.
Davalac garancije TRIGLAV OSIGURANJE ADO travel@triglav.rs, telefon: 0113305100, broj polise (garancije) 470000049541, datum izdavanja polise (garancije) 01.10.2021. Iscrpljujuća osigurana suma iznosi 100.000 evra i predstavlja maksimalnu obavezu osiguravača.
Plaćanje naknade iz osiguranja vršiće se po srednjem kursu NBS. Osiguranjem se obezbeđuju:
U slučaju insolventnosti:
– troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji i inostranstvu, u mesto polaska;
– potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao:
– potraživanja uplaćenih sredstava putnika, u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja;
– potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga usluga obuhvaćenih programom putovanja.
U slučaju štete nanete putniku:
– potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje osiguranik nije realizovao;
– potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja.
U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti putnik se može obratiti na sledeći broj telefon +381 (11) 33 05 100 i mail adresu travel@triglav.rs. Pozivanjem Call Centra moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju i potpunu podršku putniku.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti

 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 5]

Proverite i ovo...

ALZAS – ŠVARCVALD JESEN 2022

nikola

Krakov, Nova godina 2023

admin

Budva Nova godina 2023

nikola