KIPAR

LIMASSOL je drugi po veličini i značaju grad na Kipru. To je i najveća kiparska luka, a poslednjih decenija je postao i veoma značajno turističko odredište. Nalazi se između dva antička grada Amatusa i Kurijona. Neposredno zapadno od Limasola je područje Akrotiri, vojna baza Ujedinjenog Kraljevstva. Limasol se smestio na južnoj obali ostrva Kipar. Od glavnog grada Nikozije Limasol je udaljen 75 km jugozapadno, a od takođe značajne Larnake 60 km zapadno.

PROGRAM PUTOVANJA:
1.dan BEOGRAD – LARNAKA – LIMASSOL
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja kod šaltera Plana Tours-a broj 705. Poletanje aviona u 10:10h (JU880). Dolazak u Larnaku u 13:35h. Transfer do Limassola. Panoramsko ragledanje Limassola: stari grad, promenada, stara luka i marina. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.

2. dan LIMASSOL – AFRODITINA PLAŽA – PAFOS
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet na Afroditinu plazu i grad Pafos. Na putu do Pafosa prolazimo pored Fasuri plantaža limunova i pomorandži, starogrčkog utvrđenja Kurium, Britanske vojne baze Episkopi. Poseta: Afroditinoj steni-plaži, Katakombama Svete Solomoni, Pillars – Stubovima Svetog Paula, Kući Boga Dionisosa, Grobnici kraljeva i kraljevskih porodica, Paphos luka – pauzu za eventualni ručak(nije uključen u cenu izleta). Povratak u Limassol u popodnevnim časovima. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan LIMASSOL – NIKOZIJA Doručak. Slobodan dan ili fakultativni obilazak Nikozije glavnog grada Kipra. Poseta: Kiparskog Arheološkog muzeja, Katedrala Svetog Jovana, obilazak grada (šetnja po delu grada poznatom po radnjama sa nakitom, suvenirima, taverne. Pauza za eventualni ručak (nije uključen u cenu izleta), centar Nikozije, kratka šetnja po Ledri glavnoj ulici u gradu, na kojoj je granični prelaz. Prelaz opciono (potreban pasoš). Zelena linija razdvaja grad na Grčki i Turski deo. Povratak u Limassol. Noćenje.

4.dan LIMASSOL – LARNAKA – BEOGRAD Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima transfer do aerodroma u Larnaki. Poletanje aviona u 17:30h (JU883). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 19:10h. Kraj programa.

Placanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu dinara.

POPUSTI I DOPLATE:
• deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 50€,
• doplata za 1/1 sobu 70€ (Hotel Kapetanios Odyssia) odnosno 120€ (Hotel Mediterranean Beach)

ARANŽMAN OBUHVATA:
• avio prevoz na relaciji Beograd – Larnaka – Beograd (prevoznik Airserbia) sa prtljagom 23kg,
• aerodromske takse: 47,5 € (podložno promeni),
• transfer aerodrom – hotel – aerodrom, • smeštaj u odabranom hotelu 3*sup/4*na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto), • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
• usluge lokalnih vodiča, • agencijske usluge.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
• doplata za polupansion u Hotelu Kapetanios Odyssia 6 eura dnevno po osobi,
• fakultativne programe, • međunarodno zdravstveno osiguranje: Za osobe do 18 godina 400,00 dinara, od 19 do 70 godina 601,00 dinara i od 71 do 86 godina 1.200,00 dinara.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA

(deca do 12 godina imaju popust):
• Afroditina plaža i grad Pafos – 45€ odrasli/35€ deca (uključene ulaznice za Kirium, kuću Boga Dionisiosa i grobnice kraljeva)
• Nikozija – 45€ odrasli/35€ deca (uključene ulaznice za arheološki muzej i katedralu Svetog Jovana)
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika

SMEŠTAJ U NAVEDENOM HOTELU:
Hotel Kapetanios Odyssia 3* – nalazi se na svega 100 metara od plaže u Limasolu. U ponudi su spa centar, potpuno opremljena sala za fitnes i 2 restorana. Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama. Sve sobe su klimatizovane i imaju balkon. Opremljene su mini-barom i TV-om sa satelitskim kanalima. Svaka soba sadrži kupatilo sa kadom i fenom za kosu. Usluga: Noćene sa doručkom. Više informacija o hotelu na https://www.kapetanioshotels.com/odysseia-hotel/the-hotel/

Mediterranean Beach Hotel 4* – je smešten na peščanoj plaži u Limasolu. Sve sobe imaju LCD TV i pogled na Sredozemno more. U sklopu hotela je spa centar sa kompletnom uslugom, 5 restorana i živi zabavni program. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Usluga: Noćenje sa doručkom. Više informacija o hotelu na http://mediterranean-beach.top-hotels-cy.com/en/

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA: 1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja,
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.02.2021. godine,
3) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka,
4) Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa, American Expres),
5) 30% prilikom rezervacije, a ostatak kreditnim karticama BANCA INTESE do 6 mesečnih rata bez kamate.
Kalkulacija je rađena za najmanje 20 putnika

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 5]