KOPAONIK ZIMA 2021

JAT APARTMANI

SRBIJA ZIMOVANJE 2021 KOPAONIK

 

Lokacija: U neposrednoj blizini turističkog kompleksa „Konaci“. Najbliže žičare „Pančićev vrh“ i „Malo jezero“ udaljene su oko 120 m. Objekat ima 131 apartmana različite veličine i strukture (2-6 osoba) sa 501 krevetom.
Hotelska ponuda:
 recepcija, restoran, fen uz depozit na recepciji, bebi krevet besplatno uz prethodnu rezervaciju u agenciji, na upit, parking. Gostima je na raspolaganju besplatan bežični internet u holu recepcije, restoranu i u većini apartmana hotela. Specijalno u ponudi JAT APARTMANA total TV (22 kanala – digitalni prijem).
Studio 0+1 tip A (za 1-2 osobe) Studio ima jednu prostoriju sa sofom na razvlačenje, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.
Studio 2+0 tip B (za 2 osobe) Studio ima jednu prostoriju sa dva kreveta, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.
Studio 2+1 tip D (za 3-4 osobe) Studio ima jednu prostoriju sa dva odvojena kreveta, jednu sofu na razvlačenje, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.
Studio 1+1 tip C (za 2-3 osobe) Studio ima jednu prostoriju sa jednim krevetom i jednu sofu na razvlačenje, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.
Apartman 3+1 tip E1 i E2 (za 4-5 osoba)
 Apartman ima dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, spavaću sobu sa tri kreveta, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.
Studio 3+1 tip E (za 4-5 osoba) sa jednom prostorijom u okviru koje se nalaza tri kreveta, jedan je na razvlačenje, kuhinjski deo, sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.
Apartman 4+1 F1 i F2 (za 5-6 osoba) Apartman ima dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, dve spavaće sobe sa po dva kreveta koje imaju parapetni zid (nije do samog plafona, već ima oko 50 cm šupljeg prostora između dve sobe), kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.
Ishrana (uz doplatu): polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela) ili pun pansion – doručak, ručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

  • Specijalno u ponudi JAT APARTMANA total TV (22 kanala – digitalni prijem)
  • Gostima hotela na raspolaganju je besplatan bežični Internet u holu recepcije, restoranu i u svakom apartmanu hotela.

U cenu je uključeno:

  • Smeštaj u apartmanu/studiu za navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

 U cenu nije uključeno:

  • Boravišna taksa i osiguranje, plaćaju se na recepciji hotela. Boravišna taksa 100din. i osiguranje 20 din. po osobi, deca do 7 god. plaćaju samo osiguranje u iznosu od 20 din. po danu i osobi, deca od 7 do 15 god. plaćaju boravišnu taksu u iznosu od 50 din.  i osiguranje od 20 din. po danu i osobi.

Doplate za ishranu:

  • Doplata za polupansion iznosi 1.870 din. po osobi dnevno
  • Doplata za punpansion iznosi 3.000 din. po osobi dnevno
  • Deca do 10 godina plaćaju 50% od doplate za PA i PP
  • Deca do 2 godine ne doplaćuju hranu (GRATIS)

USLOVI PLAĆANJA:

  • Prilikom prijavljivanja uplaćuje se akontacija od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak od 60%  najkasnije 15 dana pre početka aranžmana,
  • odloženo čekovima građana u mesečnim ratama bez uvećanja (sa datumima svakog 20. u mesecu), zaključno sa 01.04.2018, s tim da se prvi ček/rata realizuje mesec dana nakon dana rezeravacije.

 U slučaju poremećaja na monetarnom tržištu i tržištu roba i usluga, JAT Apartmani Kopaonik doo Raška, zadržava pravo na korekciju cena.

U PRIPREMI

 

Uz Cenovnik važe Opšti uslovi putovanja TA Navis Kruševac.

Cenovnik br. 1 od 18.09.2017.

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 5]