Krakov – 2 noćenja

Krakov je grad koji će vas šarmirati. Deca će biti oduševljena nezaboravnim Krakovskim akvaparkom. Posetioci mogu u potpunosti uživati u ogromnim vodenim slapovima i vrtoglavima krivinama, bazenima sa kristalno čistom vodom, ali i u prijatnim trenucima u đakuzijima za zaljubljene parove i mladence.

PROGRAM PUTOVANJA

BEOGRAD / NOVI SAD1. dan

Polazak autobusa iz Beograda na Turistickom terminalu SP Lasta AD (autoput Beograd-Nis ) u 17.00h (3 dana pre puta proveriti tačno vreme polaska). Vožnja do Novog Sada, odakle je planiran polazak u 18.10h (mesto polaska zavisi od broja putnika i biće naknadno saopšteno). Vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama radi odmora.

KRAKOV2. dan
Dolazak u Krakov u prepodnevnim satima. Po dolasku odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom (bez ulaznica u crkve i dvorce): Dvorac Vavel (Wawel), Katedrala Sv. Stanislava i Vaclava i kraljevski dvorac iz XIV veka. Šetnja Glavnim trgom (jednim od najvećih srednjevekovnih trgova u Evropi i jedna od najlepših urbanističkih celina uopšte), gde se nalazi spomenik Adamu Mickjevicu- poznatom poljskom pesniku, kao i gotička Crkva Sv. Marije, Florianska ulica. Smeštaj u hotel/hostel u popodnevnim časovima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, a mi predlažemo posetu Galeria Krakowska (jedan od najboljih šoping centara u Poljskoj). Noćenje.

KRAKOV – AUŠVIC3. dan
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativni odlazak do Aušvica -Birkenau i obilazak jednog od najznačajnih simbola svetske istorije, koji predstavlja najveći i najozloglašeniji logor nacističke Nemačke (današnji spomen muzej pod zaštitom UNESCO-a). Povratak u Krakov. Slobodno veče. Noćenje.

KRAKOV-VELIČKA4. dan
Doručak. Napuštanje hotela/hostela posle doručka. Slobodno vreme u Krakovu ili fakultativna poseta rudniku soli Velička (Wieliczka-najstariji rudnik soli u Evropi) – impresivnom podzemnom svetu slanih jezera, prostorija i hodnika gde se nalazi i kraljevska kapela od soli kao i koncernta dvorana u koje su stvorile generacije rudara. Oko 18.00h je predvidjen polazak sa dogovorenog mesta za Beograd. Noćna vožnja kroz Slovačku i Mađarsku prema Novom Sadu i Beogradu, sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

NOVI SAD / BEOGRAD5. dan
Dolazak u Novi Sad / Beograd u ranim jutarnjim časovima. (Kraj usluga)


POPUST I DOPLATE
doplata za jednokrevetnu sobu 1/1 iznosi 60% od cene aranžmana

ARANŽMAN OBUHVATA
prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
2 noćenje sa doručkom u Krakovu u hotelu 1* u 1/2 i 1/2+1 sobama ( doručak kontinentalni-samoposluživanje)
obilaske prema programu (Krakov)
usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA
OBAVEZNO medjunarodno zdravstveno osiguranja (individualno ili grupno)
ulaznice i fakultativne izlete
druge individualne troškove putnika

FAKULTATIVNI IZLETI
Aušvic i Birkenau – 25 €
Rudnik soli Velička -30 €
Cene fakultativnih izleta podložne su promenama (minimum za realizaciju je 25 putnika). Organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cena u slučaju nedovoljnog broja putnika, koje putnici nisu u obavezi da prihvate.

NAČIN PLAĆANJA
30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
30% prilikom rezervacije, a ostatak na tri mesečne rate čekovima građana uz uvećanje od 3%

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Smeštaj će biti u nekom od navedenih hotela ili sličnom:

HOTEL IBIS BUDGET KRAKOW BRONOWICE 1* www.ibisbudget.com

Svaki objekat iz ove ponude ima restoran, recepciju,parking a svaka soba ima tuš/wc. Tačno ime hotela biće naknadno saopšteno

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]