KRAKOV NOVA GODINA 2020

Krakov se nalazi nad rekom Vislom. U prošlosti Krakov je bio prestonica Poljske. Krakov je administrativni, kulturni, obrazovni, industrijski i turistički centar regije. Grad predstavlja saobradajni čvor, u kome se ukrštaju važni međunarodni i regionalni putevi kao i železničke pruge.Krakov je kulturna prestonica Poljske. Krakovski stari grad je uvršten u listu svetske kulturne baštine. Svaki dan Krakov poseti između tri i četiri miliona turista. U Krakovu se nalazi 28 muzeja sa Narodnim muzejem na čelu, u kome se nalaze brojne kolekcije poljskog i svetskog slikarstva. Sem toga u Krakovu je i sedište Krakovske Filharmonije.

Nova godina Krakov 2020.

sa posetom Budimpešti

TERMIN:  29.12.2019 – 03.01.2020. 6 DANA (3 noćenja ili 3 noćenja sa doručkom)

Krakov –  Proverite zašto je ovaj grad nekada bio prestonica Poljske. Grad odiše energijom, mladošću i jedan je od većih univerzitetskih centara u Evropi. Izuzetno niske cene i veliki broj studenata u ovom gradu (negde polovina od ukupnog broja stanovnika grada) govore sve o provodu koji možete sebi priuštiti ovde. Pored izuzetnog provoda Krakov i uopšte ovaj deo Poljske je bogat kulturnim i istorijskim nasleđem.

PROGRAM PUTOVANJA SA CENOVNIKOM BR. 3 OD 02.12.2019.

29.12.2019. (prvi dan)  –  Polazak autobusa iz Beograda u popodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke  uz planirane pauze za odmor i granične formalnosti.

30.12.2019. (drugi dan)  – Dolazak u Krakov u prepodnevnim časovima.  Smeštanje u hotele/hostele.  Obilazak grada u pratnji vodiča (centralni gradski  Trg , brdo Vavel sa kraljevskim dvorcem , stari  gradski Rinek sa zvonikom, Crkva Sv. Marije, Cvetna vrata, stare gradske zidine, opasni Zmaj pod Vavelom, ulica Florianska).. Fakultativni odlazak u neku od diskoteka u Krakovu – Welcome Krakov party…Noćenje

31.12.2019. (treći dan) – Fakultativni obilazak Aušvica, koncetracionog logora iz II svetskog rata i obilazak koncentracionog logora Birkenau gde je sniman film Šindlerova lista.Povratak u Krakov. Zagrevanje za novogodišnju noć – Fakultativni doček u noćnom klubu Krakova.

 01.01.2020. (četvrti dan) – Slobodan dan za razgledanje grada i individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima mogućnost fakultativnog razgledanja  Jevrejske četvrti u pratnji lokalnog vodiča. Fakultativni odlazak u neku od diskoteka u Krakovu – Krakov party…Noćenje

02.01.2020. (peti dan) – Prepodnevni fakultativni obilazak 700 godina starog  Rudnika soli „VELIČKA“. Podzemno jezero na dubini od 100m, kraljevska kapela napravljena od soli, koncertna dvorana. Povratak u Krakov i napuštanje soba. Polazak za Budimpeštu oko 15h. U kasnim večernjim  satima stižemo na dokove Budimpešte gde ćete moći da fakultativno prisustvujete žurci na brodu. Bilo da ste zaljubljenik u arhitekturu ili party manijak svakako ćete biti oduševljeni krstarenjem Dunavom uz odlične muzičke vibracije. Posle žurke nastavak putovanja za Beograd.

03.01.2020. (šesti dan) –  Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima.

Cena aranžmana obuhvata:

 1. Tri noćenja sa uslugom iz tabele u izabranom hotelu/hostelu/apartmanima iz ponude,
 2. Prevoz na relacijama prema programu turističkim autobusima,
 3. Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 4. Organizacioni i drugi troškovi agencije.

Cena aranžmana ne obuhvata:

 1. Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje 700rsd (Osigurana suma 30000 evra, Triglav osiguranje)
 1. Fakultativne izlete (obilazak Aušvica, Obilazak Vjeličke, Fakultativne žurke u Krakovu, Repriza Nove Godine u Budimpešti, Obilazak Jevrejske četvrti)
 2. Individualne troškove putnika

 NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje: depozit 3 000 RSD prilikom rezervacijeostatak u ratama najkasnije

do 15. decembra po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate

 • Čekovi građana: mogućnost plaćanja u ratama do 01.03.2020. godine bez kamate
 • Kredit: mogućnost plaćanja kreditnim karticama Komercijalne banke
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja

  

Rok za prijavljivanja je 10 dana predpolazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

OPIS SMEŠTAJA:

 Campanile Cracovie hotel*** – Osetite atmosferu starog grada Krakova – je sjajan hotel koji se nalazi u strogom centru grada na 5 min hoda od centra Krakowa. Hotel nudi 106 izuzetno prostranih i udobnih soba sa novim krevetima i madracima: Na raspolaganju su sobe za dve osobe sa francuskim ležajem (160 x 200 cm) i  dvokrevetne sobe sa dva kreveta (90 x 200 cm). Površina sobe je oko 20 m2, i pruža udobnost. Sve sobe imaju klima uređaj, kupatilo sa tušem ili kadom, TV i Wi-Fi internet. Doručak je uključen u cenu.

 Tutti Frutti Hostel / Apartments Hostel koji je godinama dobijao ocenu za najbolji hostel u Poljskoj, a i šire. Sjajno osoblje i sama lokacija učiniće vam boravak u Krakovu jako prijatnim. Smešteni ste bukvalno u “Knez Mihajlovoj” Krakova na dva minuta od centralnog gradskog trga. Na raspolaganju su vam višekrevetne sobe 1/3, 1/5, 1/6, 1/8, 1/10 sobe.

Babilon Hostel se nalazi u Krakovu, 10-ak minuta vožnje od centra. Nudi sobe s besplatnim bežičnim pristupom internetu i kuhinjom. Sve sobe u hotelu Olimp jednostavno su nameštene i imaju kuvalo za vodu i posuđe. Svaka ima radni sto sa posebnim ili deljivim kupatilima. Gosti imaju pristup potpuno opremljenom kuhinjom sa električnim štednjakom i sudoperom. Osoblje na recepciji je na raspolaganju 24 sata dnevno.

Hotel Krakowiak DS *nudi dvokrevetne sobe i 24-časa otvorenu recepciju. Svaka soba je opremljena TV-om i poseduje kupatilo. Takođe tu je i besplatan parking za one koji dolaze sopstvenim prevozom. Nalazi se u blizini Olimp hostela, na 10-ak minuta vožnje prevozom od centra grada.

 

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja. “Special travel agency” zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Special travel agency” uskljadjen sa YUTA standardom.

Davalac garancije TRIGLAV OSIGURANJE ADO travel@triglav.rs, telefon: 0113305100, broj polise (garancije) 990000031363, datum izdavanja polise (garancije) 25.01.2019.

Iscrpljujuća osigurana suma iznosi 300.000 eura i predstavlja maksimalnu obavezu osiguravača.

Plaćanje naknade iz osiguranja vršiće se po srednjem kursu NBS. Osiguranjem se obezbeđuju:

U slučaju insolventnosti:

–              troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji i inostranstvu, u mesto polaska;

–              potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao:

–              potraživanja uplaćenih sredstava putnika, u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja;

–              potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju  štete nanete putniku:

–              potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje osiguranik nije realizovao;

–              potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti putnik se može obratiti na sledeći broj telefon +381 (11) 33 05 100 i mail adresu travel@triglav.rs. Pozivanjem Call Centra moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju i potpunu podršku putniku.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi 

Special travel agency (MB 20765003, PIB 107156256) / Puzzle Group – Organizacija za omladinski turizam

Resavska 16a/1, 11000 Beograd; Njegoševa 2/7, 21000 Novi Sad; Nikole Pašića 32/1, 18 000 Niš
m: 065.24.59.195, t: 011.32.32.642, e: office@puzzlegroup.org, w: puzzlegroup.org, skype: puzzle.group

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]