Image default
Parga letovanje 2023

Kuća AVDIKOS , Parga leto 2023

Kuća AVDIKOS , Parga leto 2022

Opis i lokacija: Dvospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi na oko 600 m od centra Parge i na uzvišici.

Udaljenost od mora i plaže:  Kuća je udaljena oko 450m od mora i oko 800 m od najbliže plaže.

Ležaljke i suncobrani: ne.

Smeštaj: Kuća poseduje studija za 2 osobe, opremljena TWC-om, TV- om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom,  balkonom ili terasom. U sklopu kuće postoji wifi slabog protoka, dostupan u periodu jun-septembar.

Parking: Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 250m (uz doplatu na licu mesta od strane nadležnih, lokalnih organa).

Usluga: najam.

Važna napomena: Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja  ne snosi odgovornost i ne može uticati.

 

 

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 5]

Proverite i ovo...

vila XENIA , Parga ,Letovanje 2023

nikola

Grčka Leto 2022 – vila Mathias – Parga 2022

nikola

Letovanje 2022 Parga Grčka – kuća KOSTAS

admin