Image default
Parga letovanje 2023

Kuća Geri House, Parga , Jonsko More , Leto 2022

Kuća Geri House, Parga , Jonsko More , Leto 2022

Opis i lokacija: Dvospratna kuća sa visokim prizemljem, koja sa smeštajnim kapacitetom Vaso’s house čini jedinstveni objekat (smeštajni kapaciteti Geri’s i Vaso’s house nalaze se u okviru iste kuće). Nalazi se u širem centru Parge, u neposrednoj blizini smeštajnog objekta Diamanto.

Udaljenost od mora i plaže:  Kuća je udaljena oko 450m od mora i oko 600 m od gradske plaže.

Ležaljke i suncobrani: ne.

Smeštaj Kuća poseduje studija za 2 i 3osobe, koji se nalaze u visokom prizemlju i opremljeni su TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. U sklopu kuće postoji wifi slabog protoka, dostupan u periodu jun-septembar.

Parking: Kuća poseduje sopstveni parking, ograničenog kapaciteta.

Usluga: najam.

Važna napomena: Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja  ne snosi odgovornost i ne može uticati.

 

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 3]

Proverite i ovo...

Vila Bakas – Parga 2023 – Grčka Leto 2023

admin

vila ELPIDA Parga Letovanje 2022

admin

Kuća Lenaki , Parga Letovanje 2022 , Novo Novo

nikola