Image default
Parga letovanje 2023

Kuća Lenaki , Parga Letovanje 2022 , Novo Novo

Leto Grčka apartmani 2022

Parga – Kuća LENAKI

10 DANA – PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE: BUS + SMEŠTAJ 9 NOĆI

 

Kuća LENAKI

Opis i lokacija: Trospratna kuća sa prizemljem koja se nalazi se u oblasti Valtos i na oko 1.5 km od centra Parge. U sklopu kuće nalazi se bazen sa prelepim okrženjem i ambijentom za opuštanje i relaksaciju, koji će usled pandemije COVID-19, raditi ograničenim kapacitetom, a u skladu sa zdravstvenim protokolima Republike Grčke. Smeštaj se preporučuje svim gostima koji žele miran odmor.

Udaljenost od mora i plaže: Kuća je udaljena oko 650m od mora i od najbliže plaže.

Ležaljke i suncobrani: oko bazena, ograničenog kapaciteta.

Smeštaj Kuća poseduje studija za 2 do 3 osobe, strukture francuski ležaj manjih dimenzija i jedan osnovni u zavisnosti od tipa studija, i apartmane za 2 do 4 osobe, strukture francuski ležaj manjih dimenzija i dva osnovna ležaja, opremljena TWC-om, TV-om, klima uređajem (uključen u cenu), mini čajnom kuhinjom, sefom (uključena u cenu), balkonom ili terasom. Studiji i apartmani u prizemlju imaju ulaznu terasu. Svi apartmani sastoje se od spavaće sobe i trpezarijskog dela sa mini čajnom kuhinjom. U apartmanima koji se nalaze u prizemlju, 2 osnovna ležaja nalaze se u okviru trpezarije, dok u apartmanima na spratu svi ležajevi su u okviru spavaće sobe. U sklopu kuće postoji wifi (slabog protoka, dostupan u periodu Jun-Septembar).

Parking: Kuća poseduje sopstveni parking, ograničenog kapaciteta.

Usluga: najam.

Važna napomena: Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja ne snosi odgovornost i ne može uticati.

 

 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 5]

Proverite i ovo...

Parga 2022 Letovanje – vila BELLOS

admin

Letovanje 2022 Parga Grčka – kuća KOSTAS

admin

Kuća AVDIKOS , Parga leto 2023

nikola