Image default
Neos Marmaras letovanje 2023

Kuća Parthenon – Neos Marmaras, Letovanje 2022

Kuća Parthenon

Neos Marmaras, Letovanje 2022

 

Opis i lokacija: Trospratna kuca sa prizemljem, koja se nalazi na oko 400m od centra.

Udaljenost od mora i plaže: Kuća je udaljena  oko 150 m od najbliže plaže (male uvale) i na oko 500m od poznate Paradiso plaže.

Ležaljke i suncobrani: ne.

Smeštaj: Kuća poseduje studija za 2 i 3 osobe od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja (fioka koja se izvlači iz osnovnog ležaja). Studiji u prizemlju imaju prostor u funciji terase. Svaki studio je opremljen TWC-om (bez ograđene tuš kade u nekim od studija), TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. Svi studiji se nalaze na prvom ili drugom spratu. U sklopu kuće postoji wifi u dvorištu (slabog protoka), dostupan u period jun – septembar.

Parking: Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 250m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Usluga: najam.

VAŽNA NAPOMENA – Spratnost studija (prvi ili drugi sprat) određuje se na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta.

Važna napomena: Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja  ne snosi odgovornost i ne može uticati.

 

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 5]

Proverite i ovo...

Grčka Letovanje 2023 – Neos Marmaras – zaliv Simonitiko – Kuća Zeppos Garden

nikola

vila ANESIS – Neos Marmaras Letovanje 2023 – Grčka 2023

nikola

Kuća Voula – Neos Marmaras 2023 – Grčka 2023

admin