Image default
Neos Marmaras letovanje 2023

Kuća Voula – Neos Marmaras 2023 – Grčka 2023

SITONIJA

 NEOS MARMARAS

10 DANA – PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

BUS + SMESTAJ

Voula – Neos Marmaras 2023

Opis i lokacija: Dvospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u neposrednoj blizini stadiona, na oko 500 m od centra.

Udaljenost od mora i plaže: Kuća je udaljena  oko 150 m od mora i gradske plaže.

Ležaljke i suncobrani: ne.

Smeštaj: Kuća poseduje studija za 2 osobe i apartmane za 3 ili 4 osobe, skromnog izgleda i kvaliteta. Svaki studio i apartman je opremljen TWC-om, manje kvadrature, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. U sklopu kuće postoji wifi u dvorištu (slabog protoka), dostupan u period jun – septembar.

Parking: Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 200m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Usluga: najam.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja  ne snosi odgovornost i ne može uticati.

 

Ocenite aranžman
[Total: 0 Average: 0]

Proverite i ovo...

Vila Ina 2 – Letovanje 2022

nikola

Neos Marmaras 2022, KUĆA DIMITRIS

admin

vila ANESIS – Neos Marmaras Letovanje 2023 – Grčka 2023

nikola