Objekti Koju su na

Last Minute Akciji Grčka 2018

Olympic Beach LAT minute 2018

klikom na ime vile za fotografije vila MED

Lokacija: Vila Med se nalazi u mirnom delu letovališta, 180 metara od plaže.

Opis: Vila Med je nova kuća na srpskom tržištu. Jedna od retkih kuća koje poseduje rampu sa stolicom za invalide. Raspolaže studijima za dve i tri osobe koje se nalaze na prvom i drugom spratu. Svaki studio ima čajnu kuhinju, kupatilo, terasu. Gostima je na raspolaganju korišćenje klima uređaja uz doplatu od 3 € dnevno i besplatno koreišćenje WIFI konekcije.

klikom na ime vile za fotografije vila elena

Lokacija: Vila Elena se nalazi u mirnom delu letovališta, 190 metara od plaže.

Opis: Vila Elena je potpuno renoviran i elegantno opremljen objekat, u kombinaciji sa ljubaznim domaćinima idealan je izbor za letovanje u Olympic beach-u. Na raspolaganju su studiji za dve i tri osobe koji se nalaze na prvom i drugom spratu. Svaki studio poseduje čajnu kuhinju, kupatilo, terasu. Gostima je na raspolaganju korišćenje klima uredjaja uz doplatu od 5 € dnevno i besplatno koreišćenje WIFI konekcije.

PARALIJA LAST minute 2018

klikom na ime vile za fotografije vila GOLDEN SAND

Lokacija: Vila sa odličnom lokacijom, nalazi se na 70 m od najlepšeg dela plaže i 100 m od centra mesta.

Opis: Vila poseduje lift, a od smeštajnih jedinica na raspolaganju su studiji za dve i tri osobe koji se nalaze u prizemlju, na drugom i trećem spratu. Svaki studio ima čajnu kuhinju, kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, TV, internet koji je gostima besplatno na raspolaganju. Svi studiji su klimatizovani, a doplata za korišćenje je 5 € dnevno. Promena posteljine se vrši na polovini smene.

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]