Letovanje Grčka 2019 lefkada

gatsulis

Opis

Lokacija: Vila se nalazi na oko 200 metara udaljenosti od plaže i oko 100 metara od glavne ulice

Opis: Vila raspolaže studijima predviđenim za smeštaj dve osobe (dva standardna ili grčki bračni krevet) i tri osobe (dva standardna kreveta i kauč na rasklapanje), kao i apartmanima predviđenim za smeštaj četiri osobe.

Svi studiji i apartmani su klimatizovani (uz doplatu na licu mesta), smešteni su u prizemlju i na prvom spratu i poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđen broj osoba, TV, TWC i terasu sa garniturom za sedenje.

Galerija

Cenovnik

za cene kontaktirati 066 5 560 001

Legenda: A4 – četvorokrevetni apartman, A 3 – trokrevetni apartman, S 2 – dvokrevetni studio, A2 – dvokrevetni apartman, S 2+1 – dvokrevetni studio sa pomoćnim krevetom, TV – studiji poseduju TV prijemnike, AC* – klima uredjaji uz doplatu

Popusti i doplate za dodatne usluge:
-prva dodatna osoba do 10 god. ostvaruje popust od 50% na cenu aranžmana i koristi zajednički ležaj; dva deteta ukupne starosti do 15 god. tretiraju se kao jedna odrasla osoba
-jedna osoba (sama u 1/2 studiju) doplaćuje 50% na cenu aranžmana
-korišćenje klima-uređaja doplaćuje se na licu mesta 50€ po smeni
-u slučaju spajanja smena, za svaku dodatnu smenu cena po osobi umanjuje se za 40€ (važi samo za autobuski prevoz)

Popust za sopstveni prevoz: putnicima na sopstvenom prevozu se odobrava popust od 3.990 dinara po osobi.

U cenu paket aranžmana je uračunato: – Prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili dabldeker – klima, audio i video oprema) na ugovorenoj destinaciji sa pratiocem grupe. Smeštaj i ishrana na bazi izabrane usluge u izabranom objektu i smeštajnoj jedinici u okviru ugovorenog broja dana. Usluge predstavnika agencije ili inopartnera na destinaciji. Troškovi transfera. Troškovi organizacije puta.

U cenu aranžmana nije uračunato: Boravišna taksa (plaća se na licu mesta 0.5-1.5 e dnevno po apartmanu/studiju), Međunarodno putno zdravstveno osiguranje. Osiguranje od otkaza aranžmana. Troškovi fakultativnih izleta. Individualni troškovi.

Uslovi za decu do 10 godina: u pratnji 2 punoplatežne osobe ostvaruju popust -50% i koriste zajednički krevet. Dva deteta ukupne starosti do 15 godina na zajedničkom krevetu se tretiraju kao jedna odrasla osoba.

 

Uslovi i Program putovanja

Program putovanja autobusom1.dan Polazak autobusa dan ranije u odnosu na datume iz tabele. Sastanak putnika 30minuta pre polaska. Polazak iz Beograda u 16.00 časova sa parkinga kod Buvlje pijace. Dnevna i noćna vožnja autobusom sa mogućim kraćim pauzama prema potrebi. Pauza u motelu Predejane cca 45 min. 2.dan Dolazak na Lefkadu u podnevnim časovima. Smeštaj u izabranim objektima na bazi najma studija ili apartmana do poslednjeg dana boravka (10 noćenja). 12.dan Napuštanje studija i apartmana do 9.00 časova. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Srbiju u 16.00 časova po lokalnom vremenu (tačno vreme i mesto polaska autobusa proveriti kod predstavnika). Dnevna i noćna vožnja autobusom sa mogućim kraćim pauzama prema potrebi. Pauza u motelu Predejane cca 45 min. 13.dan Dolazak na mesto polaska u Beogradu u prepodnevnim časovima. Kraj usluga.

Uslovi plaćanja: putnici imaju mogućnost da se pre uplate aranžmana odluče za jedan od načina plaćanja koji im odgovara, a koji se ne može naknadno menjati:

Cene izražene u evrima plaćaju se isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke.
-Rezervacijom se smatra izvršena uplata u celosti ili akontacija u iznosu od 40% cene aranžmana, a ostatak najkasnije 20 dana pred putovanje. Rok za potvrdu rezervacije je 48 sati od dana zaključenja ugovora.
-Uplate se mogu izvršiti: platnim karticama (VISA, DINA, MASTER, MAESTRO), na tekući račun, čekovima građana i gotovinski na blagajni.

Uslovi korišćenja apartmana i studija (izvod): Apartmani se koriste posle 15.00 časova prvog dana po programu, poslednjeg dana se napuštaju do 09.00 časova. Tokom boravka gosti sami čiste i održavaju apartman, obavezni su da ga prilikom napuštanja ostave u čistom stanju i sa kompletnim inventarom. Nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik plaća na licu mesta, vlasniku apartmana. U apartmanima/studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema, ali ne i peškiri i sredstva za higijenu. Detaljni uslovi korišćenja apartmana/studija se nalaze u Opštim uslovima putovanja organizatora

Napomene: Molimo Vas da se, pre nego što izvršite uplatu, upoznate sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije TIM Travel, kao i sa opisom i izgledom apartmana iz kataloga za sezonu leto 2018. Opis „nadomak mora“ u katalogu označava udaljenost od plaže do 30 m.

Uz program važe opšti uslovi organizatora putovanja TIM Travel-a licenca OTP 181/2010

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]