Letovanje Grčka Amuljani 2019

vila Nafsika – Grčka Leto 2019

 

 

Opis

Amuljani Leto 2019 Vila  Nafsika se nalazi na nekih 350 od marine i šetališne zone kao I na 200 m od Sykia Plaže sa tradicionalnom tavernom Janis.
Vila sa tradicijom ,porodica koja se od davne 1978 godine bavi izdavanjem soba i apartmana po Grčkoj, tako da vam preporučujemo ovu vilu gde ćete od domaćina biti dočekani tradicionalnim grčkim gostoprimstvom, i dobiti i više od onoga što očekujete
Vila se nalazi u mirnoj ulici ,50m od marketa Panagora najsnabdeveniji na ostrvu, takođe u u blizini je čuvena pekara Rodolf bakery, takođe ti je i blizu dečiji park sa igralištem  klackalicama ljuljškama i luna parkom .
Za one koje vole da prošetaju po i da uživaju u netaknutnoj prirodi , jedna od najlepših plaža Alikes Beach je na nekih 15 min lagane šetnje.
U sklopu kuće nalazi se veliko dvorište, sa više drvenih klupa i stolova , koje vam obezbeđuju privatnost tokom popdnevnih sati, a tu je i roštilj  da upotpunu druženje uz priprmanje Suvlakija ili drugih specijaliteta sa grčkog menija.
vila Nafsika u svom sastavu poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije u kojima se mogu smestiti 2 ili 3 odrasle osobe ili kombinacija 2 odraslih i dvoje dece do 9,99 god, U svakom studiju na raspolaganju je opremljena čajna kuhinja sa frižiderom TWC(sapun,toalet papir,šampon) klima uređaj (bez doplate) wi-fi(bez doplate),peškiri
Struktura:
Francuski ili dva odvojena ležaja i kao jedan singl
U studijima kapaciteta 1/3+1 pored francuskog i jednog singl ležaja postoji još jedan ležaj na izvlačenje u sklopu francuskog koji se tretitra kao pomoćni ležaj za deci i nije predviđen za odrasle osobe, svaki studio poseduje terase sa garniturom za sedenje i druženje , promena posteljine je na 5 dana

Wi-Fi Napomena :
Agencija For You Putovanja, kao i organizator putovanja ne može garantovati protok interneta u kućama na Amuljani ostrvu i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema Grčkih operatera.
Ishrana na ostrvu Amuljani:
Uz rezervaciju našeg smeštaja, samo u agenciji, možete dodatno rezervisati za vas i vašu porodicu polupansion u restoranu „Pareaki tou Pineza“ po simboličnoj ceni od 10 eura po osobi po danu. Cena je ista i za odrasle i za decu bez obzira na uzrast.
Navedena cena obuhvata doručak i večeru u restoranu po pravilima restorana.
Doručak se poslužuje u vremenu od 09:00h – 11:00h lokalno vreme, dok se večera poslužuje od 20:00h do 22:00h.
Uslugu polupansiona možete rezervisati za broj dana za koji vi želite

Galerija

Cenovnik

Popusti za rani booking:
– 15% popusta za rezervacije i uplate u celosti akcija važi 30.11.2018.
– 7% popusta za uplate od 40% prilikom rezervacije akcija važi  30.11.2018., ostatak do polaska.

ZA UVEĆANI PRIKAZ CENOVNIKA KLIKOM ISPOD 

(za mobilne uređaje razvucite sliku cenovnika)

Cene za najam studija za 10 noćenja u eurima (€)

 

Legenda: Studio je smeštajna jedinica koja se sastoji iz jedne sobe u kojoj ništa osim toaleta nije fizički odvojeno, sadržaj ove smeštajne jedinice opisan je u zvaničnom katalogu i na internet stranici same vile/hotela na sajtu www.maestrotravel.rs / Apartman je smeštajna jedinica u kojoj je jedna ili više spavaćih soba odvojeno fizički od dnevnog boravka i toaleta, sadržaj ove smeštajne jedinice opisan je u zvaničnom katalogu i internet stranici same vile/hotela na sajtu www.maestrotravel.rs
Single room – jednokrevetna soba hotelskog tipa. Double room – dvokrevetna soba hotelskog tipa. Triple room – trokrevetna soba hotelskog tipa.
Oznake standard i superior određuju kvalitet i opremljenost smeštajne jedinice. BB – usluga noćenje sa doručkom. PR – oznaka PR uz vrstu smeštaja označava da se ta smeštajna jedinica nalazi u prizemlju. SV – oznaka SV uz vrstu smeštaja označava da ta smeštajna jedinica ima pogled more. SSV – oznaka SSV uz vrstu smeštaja označava da ta smeštajna jedinica ima bočni pogled more sa terase ili iz samog studija. PV – oznaka PV uz vrstu smeštaja označava da ta smeštajna jedinica ima pogled na dvorište/park.

Napomena: U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki sandard za normalan ležaj je 185-200 cm sa 75-90cm, dok je za francuski ležaj standard 185-200cm sa 120-155cm.

 

Boravišna taksa: Boravišna taksa se plaća na licu mesta na dan dolaska u vilu odnosno hotel. Cena boravišne takse iznosi 0,5€ dnevno po smeštajnoj jedinici (studiju/apartmanu), odnosno u hotelima u zavisnosti od kategorizacije od 0,5€ – 4€ po smeštajnoj jedinici dnevno.

 

Osiguranje:

Turistička agencija Maestro Travel preporučuje polisu GENERALI zdravstvenog osiguranja za sva putovanja u inostranstvu iz ove ponude kao i paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza aranžmana, osiguranje prtljaga, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja i slično).

PLAĆANJE:

Devizni deo iz tabele plaća se po prodajnom kursu Banca Intesa  na dan uplate

40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 15 dana pre putovanja

For You puovanja sun omogućili  plaćane putem administrativne zabrane na 12 mesečnih rata sa krajnjim rokom plaćanja do 20.12.2019. godine.

Plaćanje na rate čekovima građana ili putem administrativne zabrane je bez uvećanja, s`tim što vlasnik čekova odnosno platilac administrativne zabrane mora biti ujedno i putnik rezervisanog aranžmana.
Obavezna minimalna uplata od 40% prilikom rezervacije.

OBAVEZNO JE PLAĆANJE, DEPONOVANJE ČEKOVA, DOSTAVLJANJE OVERENOG UGOVORA O ADMINISTRATIVNOJ ZABRANI 15 DANA NAKON REZERVACIJE

Cene su izražene u eurima. Po odluci Minstarstva Finansija sva Plaćanje u Srbiji su u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu poslovne banke agenije Banca Intesa Beograd

 

AUTOBUSKI PREVOZ

Važne napomene:

  • Polasci autobusa su dan pre početka smene navedenog u tabeli.
  • Putnik je dužan da se informiše u agenciji o mestu i vremenu polaska autobusa kao i o kontakt telefonu vodiča.
  • U toku sezone postoji mogućnost promene vremena i mesta polaska.
  • Maestro Travel ne može garantovati poziciju sedišta u autobusu.
  • Autobus saobraća autoputem na relaciji Beograd – Niš – Vranje, za sve ostale gradove mogući su transferi koji će biti organizovani u zavisnosti od broja putnika minibusom, kombijem ili automobilom po navedenim cenama povratnih karata bez dodatnih troškova.
  • Mesto izlaska iz autobusa je i mesto polaska u povratku.
  • Autobus prevozi putnike do luke Tripiti.
  • U cenu karte uračunati su troškovi trajekta u odlasku i povratku.
  • U cenu karte uračunat je prevoz od luke na Amuljaniju do rezervisanog smeštaja.-

ORGANIZATOR PUTOVANJA OTP 4/2015 USAGLAŠENI SA YUTA STANDARDOM

OVLAŠĆENI SUB AGENT FOR YOU PUTOVANJA & KRSTARENJA NIŠ.

 

 

 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 0 Average: 0]