Image default
Neos Marmaras letovanje 2023

Letovanje Grčka Sitonija 2022 – vila GYALOS BEACH

Letovanje Grčka Sitonija 2022

NEOS MARMARAS

12 DANA – PAKET ARANŽMAN

BUS + SMEŠTAJ

 

 

Gyalos Beach – Neos Marmaras 2022

Opis i lokacija: Jednospratna kuća sa prizemljem, nalazi se u neposrednoj blizini stadiona, na oko 500 m od centra.

Udaljenost od mora i plaže: Kuća je udaljena  oko 100 m od mora i gradske plaže.

Ležaljke i suncobrani: Na plaži uz doplatu na licu mesta. Kapacitet ležaljki i suncobrana je ograničen.

Smeštaj:

Studio (S2 ili S3) – smeštajna jedinica namenjene za smeštaj dve ili tri osobe. Dvokrevetni studioji nalaze se na spratu i imaju francuski ležaj manjih dimenzija. Trokrevetni studiji se nalaze u prizemlju, imaju tri osnovna ležaja i prostor u funkciji ulazne terase.

Sve smeštajne jedinice opremljene su TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. Studiji u prizemlju imaju prostor u funkciji ulazne terase. U sklopu kuće postoji wifi (slabog protoka), samo u unutrašnjem dvorištu, dostupan u period jun-septembar.

Parking: Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 150m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Usluga: najam.

Važna napomena: Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja  ne snosi odgovornost i ne može uticati.

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Vila Panorama – Letovanje 2023

nikola

Kuća Parthenon – Neos Marmaras, Letovanje 2022

nikola

Sitonija Letovanje 2022 – Neos Marmaras 2022 – vila Alexandra

nikola