LJUBLJANA
12.11-15.11.2020.

 

PRVI DAN: NIŠ-BEOGRAD-LJUBLJANA
12.11.2020. Četvrtak – Sastanak grupe u 00:30h u Nišu na parking kod TC “Roda”. Polazak u 01:00h. Vožnja preko Beograda i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Ljubljanu u jutarnjim časovima. Sledi obilazak grada sa vodičem: Prešernov trg, Riblji trg, Tromostovje, Univerzitet, Robova fontana, Zmajev most. Fakultativna poseta Ljubljanskom gradu. Smeštaj u hotel posle 14h. Slobodno popodne. Noćenje.

DRUGI DAN: LJUBLJANA-BLED-BOHINJ-LJUBLJANA
13.11.2020. Petak – Doručak. Slobodno vreme u Ljubljani ili fakultativni odlazak na Bled i Bohinj. Jezero Bled je biser slovenačkih Alpa, okružen planinskim vrhovima, a na sredini jezera nalazi se ostrvce na kojem je crkva Svete Marije. Dolaskom na Bled predviđeno slobodno vreme za individualne aktivnosti, a naši predlozi su: šetnja uz jezero, poseta bledskoj tvrđavi sa koje se pruža čaroban pogled na jezero i okolinu, pauza za kafu i čuvene bledske krempite. Nastavak vožnje ka Nacionalnom Parku Triglav i poseta Bohinjskom jezeru koje je najveće prirodno jezero Slovenije. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Ljubljanu. Noćenje.

TREĆI DAN: LJUBLJANA-POSTOJNSKA JAMA-SRBIJA
14.11.2020. Subota – Doručak. Napuštanje hotela. Slobodan dan ili fakultativni izlet do Postojnske jame. Samo u Postojnskoj jami iz neposredne blizine možete razgledati najdragoceniji brilijant u obliku stalagnita i upoznati čovečije ribice. Ovo poznato turističko mesto nalazi se na oko 1h vožnje od Ljubljane, a oduševiće vas prekrasnim izgledom, zanimljivom istorijom i mnoštvom zanimljivih činjenica uz koje ćete naučiti nešto više o raznim fenomenima s kojima se možete susresti unutar same jame. Možda i najlepša turistička pećina u Evropi skriva mnoge tajne i zanimljivosti koje će vas sigurno zaintrigirati, a ujedno skriva i celi novi svet različitih životinjskih vrsta. Pre Postojnske jame, obilazimo i predjamaski dvorac. Dvorac se nalazi na litici od 123m i predstavlja srednjevekovno neosvojivo čudo. Ovde je nekad boravio vitez Erazmo Predjamski. Nakon obilaska povratak u Ljubljanu. U popodnevnim časovima polazak ka Srbiji.

ČETVRTI DAN: BEOGRAD-NIŠ
15.11.2020. Nedelja – Dolazak u Beograd i Niš u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

 

PROMO CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI: 12.900 rsd

REDOVNA CENA PAKET ARANŽMANA

PO OSOBI: 13.900 rsd

PROMO CENA VAŽI DO POPUNE KAPACITETA

 

U CENU JE URAČUNATO:
Prevoz autobusom ili minibusom sa (20 mesta) visoke turističke klase na navedenoj relaciji.
Smeštaj u hotelu “Medno” u Ljubljani na bazi 2 noćenja sa doručkom, u 1/2 i 1/2 + 1 sobama.
Obilazak Ljubljane
Troškovi organizacije i vođstvo puta.

U CENU NIJE URAČUNATO:
Međunarodno zdravstveno osiguranje koje nije obavezno, ali ga organizator preporučuje, u ovom slučaju “GENERALI”.
Poseta Ljubljanskom gradu – 15€ po osobi
Poseta jezeru Bled i Bohinj -20€ po osobi
Postojnska jama i Predjamski dvorac – 40€ odrasli, deca do 15 godina 30€. Obavezna prijava u agenciji, zbog rezervacije karata.
Boravišna taksa u iznosu od 3,13 € po osobi po noćenju. Plaća se na recepciji.
Doplata za 1/1 sobu – 3.000 rsd
Ostali troškovi koji nisu predviđeni programom.

Način plaćanja:
· Uplata u celosti prilikom rezervacije.
· Uplata 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre puta.
· Uplata 40% prilikom rezervacije, ostatak čekovima građana na jednake mesečne rate do 20.12.2020.

Opis Hotela:
Hotel „Medno“ se nalazi na 9km od centra Ljubljane, ali je odlično povezan gradskim prevozom sa centrom grada. Gradskim prevozom se stiže za 20 minuta. Svaka soba sadrži LCD TV, sopstveno kupatilo, fen za kosu. Hotel poseduje saunu i SPA centar. Korišćenje saune je uključeno u cenu, korišćenje drugih SPA usluga se dodatno naplaćuje.

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]