Image default
Alanja avionom iz nisaAlanja leto 2024

Lonicera City Hotel Kleopatra 3* , Alanja , letovanje , Turska 2023

Lonicera City Kleopatra 3* , Alanja , Turska
Avionom iz Niša, Beograda

Lokacija

Nalazi se u centru Alanje, nedaleko od Damlataš pećine i oko 120km od aerodroma u Antaliji.

 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2013. a renoviran 2019. Zauzima površinu od 2.000m² i sastoji se od dve šestospratne zgrade sa kapacitetom od 58 soba, od čega je 5 soba namenjeno nepušačima. Poseduje glavni restoran, Lobby Bar, Street Bar i Restaurant Bar.

Od dečijih sadržaja tu su bazen i animacije. Kolica za bebe se naplaćuju.

 

Plaža

Hotel je udaljen 100m od Kleopatrine plaže na kojoj se korišćenje ležaljki, suncobrana i peškira naplaćuje.

Smeštaj

Standardne sobe su veličine oko 24m² i imaju: laminat/keramiku na podu, klima uređaj, tuš/WC, TV sa muzičkim i internacionalnim kanalima, telefon, balkon, mini bar (dopunjuje se jednom dnevno vodom), fen.

Family sobe su veličine oko 44m², sastoje se iz dve sobe i imaju: laminat/keramiku na podu ili tepih, klima uređaj, tuš/WC, TV sa muzičkim i internacionalnim kanalima, telefon, balkon, mini bar (dopunjuje se jednom dnevno vodom), fen.

Plaća se: sef.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – samoposluživanje – izbor više jela u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera. U konceptu su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve van koncepta.

 

Ostali sadržaji

Usluga pranja i sušenja veša.

Sport i zabava

Otvoreni bazen, dečiji bazen, pikado, stoni tenis, bilijar, Wi-Fi u lobiju i  sobama.

Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA UPLATU U IZNOSU OD 30%-50 % OD UKUPNE CENE ARANŽMANA ZAVISNOSTI OD HOTELSKE PONUDE . CENE ZA LETO 2023 SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING 

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROME

U pretraživaču vam se nalazi kalenadar sa ponuđenim terminima za vaše leto 2023 u vrlo jednostavno iz padajuceg menija izaberete mesto polaska Niš ILI Beograd zatim birate datum koji želite broj ljudi koji putuje, posle svakog unosa pretisnite pretraži ili sačekajte par sekundin kako bi kalkulator obradio  konačnu cenu sa svim troškovima i sa svim uključenim First Minute popustuia. Molimo vas da telefonski proverite cenu dešava se da usled ažuriranja sistem pogreši cenu. Za sve nejasnoće kontaktirajte službu rezervacija 066 5560 001 ; 018 560 001

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Hotel Kleopatra Life**** Turska Letovanje 2023 – Alanja 2023

nikola

Botanik Platinum 5* – Alanja 2022

nikola

UTOPIA WORLD RESORT 5*, LETOVANJE 2023,TURSKA

nikola